RaD!0akty2nY Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Klawisze nie potrafią totalnie prowadzić dnia ! Wielokrotnie zostałem zabity za nic, przestrzegam tego co mówią, dziś jeden z nich dał totalny bez ruch i zabawę w "Simon mówi", kiedy wydał polecenie i zrobił to 1 z 3, zabił tych którzy stali w miejscu (mając totalny bezruch) i wynagrodził tego który złamał bezruch kucając. Kupiłem vip-a na tym serwerze i wszelkie tego typu sytuacje nie będą prze ze mnie tolerowane. Zasady na serwerze są proste i ich przestrzegam, więc proszę o wybieranie uczciwych i umiejących sprawować się na tej funkcji klawiszy, w przeciwnym razie będę zmuszony napisać o was źle na forum polecającym serwery do gry. Z poważaniem Michał Nowak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Było już mówione kilka razy, że nie ma totalnego. Nie wiesz kto był wtedy w CT'kach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Totalnego nie ma .. Ja także byłem wtedy w grze. Ale nie wiem kto był w CT .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaD!0akty2nY Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Było już mówione kilka razy, że nie ma totalnego. Nie wiesz kto był wtedy w CT'kach ? nie kojarzę ich, ale przy następnej takiej sytuacji spiszę ich osobiście i wstawie na forum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Prawda , ale kiedy np. ja ide do CT i prowadzę bo nikt inny nie chce to potem wchodzi admin i mówi : TaiTo Czemu cały czas prowadzisz ? , ludzie kiedy nie ma chętnych z wyjątkiem 11 latków to będę prowadził nawet 20 razy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona, następne sytuację prosze zglaszać wraz z jakimiś dowodami. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 11, 2015 Donor Servers technician Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Uwagi" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts