nk. Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Nick oskarżyciela: nk Nick oskarżonego: Gibek * IP lub SID oskarżonego: - Przebieg sytuacji: Mapa dd2 only resp ct początek rundy rzucam smoke na środek i kick za utrudnianie gry hahahaha . Kto dał botowi admina się pytam to jest porażka dzieciak kozaczy i się chwali wszystkim że od dziś ma adma to jest normalne wątpie . Kampi z awp na środku ja biegne B rzucam smoke i kick haha jeszcze rozmuiem jakby na początku rundy powiedzial bez smoke awp ok ale soey bot nawet nie ma mikrofonu takie pro więcej takich adminów dzieciaków to dopiero będzie bałągan . Bot myśli że sam gra samolób kurwa sam to na boty niech idzie żal kolesia tyle ode mnie dziękuję pozdrawiam dowody [ReasonKicker] ==========================================[ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina[ReasonKicker] Powod: "Utrudnianie gry dla kolegow z druzyny."[ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl[ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK)[ReasonKicker] ========================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Kick bez podstawny, Gibek gra często AWP jemu to przeszkadza ale wiekszość graczy chroni przed AWP. Ja nie mam dowodów czy dostałeś za Smoke czy może za rzucanie fleshy na swoich, dowodów niema... Proszę gibka o podanie na koncu np./ fleshe, czy coś aby było łatwiej bo widzisz co się potem dzieje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Szkoda takich sytuacji gdyby każdy za smoke dostawał kicka dopiero by był bałagan sam nie gra niestety i takie rzeczy się zdarzają musi być bardziej wyrozumiały albo niech kryje BSa to nie będzie kickował za smoki na środku u mnie ma minusa heheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Ja pyskuje a co ty tata moim jestes kurwa nie no przegiecie kurwa juz mnie wkurwiles nobie bez silla jak moge rzucac specjalnie w ct na srodek smoka przy poczatku rundy biegnac na B slyszysz siebie botq nie no kurwa musze sie napic nie chce ale musze kurwa . Ja pyskuje a kiedy zaczyna sie pyskowanie a kiedy normalna wymiana zdan i pokaz dowody nobie nie no zal kurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Teraz pokazujesz swoją dziecinade, tym postem jestem w stanie uwierzyć bez dowodów ze jesteś chamem na serwerze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Widze boty bronia sie wzajemnie milo walcie kicki i bany za free na prawo i lewo napewno bedzie to lubiany i czesto odwiedzany serwer a bot blond ass czy jak mu tam bez podstawy kick i oskarzenia slaby jestes i tyle dlatego sie wyzywasz banami bo inaczej nic nie mozesz zrobic pozdro dla bota hehehe zero skilla mierniaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 ,, u mnie masz minusa" - u mnie ty go masz :) Teraz pokazujesz swoją dziecinade, tym postem jestem w stanie uwierzyć bez dowodów ze jesteś chamem na serwerze.. Dokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Spam się robi troszkę, admin napisał za co dostałeś kicka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona / Żeby nie było spamu Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts