Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nick : Nefju//Kozaczek

Nick Admina Banującego : Konsola

Data : 2019-05-13 12:52:57

Server : katujemy.pl 3maps 145.239.16.89:27015

Wycinka z konsoli : Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Jak przyszedłem dziś ze szkoły odpaliłem cs chciałem wejść na server i mi pisze  zostałeś zbanowany na tym serwerze odwiedź : katujemy.eu, wszedłem i pisało że ban za duplikacje kont .

Opublikowano

Ban z 12.05 za aim, jednak ani IP ani SID się nie pokrywa.

http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&searchText=Nefju&Submit=Search

Dla każdego SID i IP jest po jednym banie, odpowiednio: za aim oraz za duplikację kont.

Jednak, co ciekawe na adresie IP 37.**.***.*** są dwa bany, jeden z powodem "hack" na nicku bakuu6963 oraz drugi za duplikację konta z dziś. Ten pierwszy z końcówki grudnia.

Natomiast dla adresu IP 79.***.***.*** jest tylko jeden ban - dzisiejszy.

Zresetuj router, czy coś, w każdym razie czekamy na wyjaśnienia.

@ NefjuKozaczekzresetuj router, daj znać, czy pomogło. 

A po drugie ban za duplikację kont nie jest znikąd.

Opublikowano

Znaczy było raz tak że dostałem vac bana za oszukiwanie ale w tym tygodniu co dostałem vac bana ktoś zmienił mi hasło więc to nie ja oszukiwałem stworzyłem nowe konto i właściciel serwera się nie przyczepil że drugie konto zrobiłem wiec teraz nie wiem co będzie . A co do routera to nie pomogło :(

Opublikowano

Skoro czitowałeś i dostałeś vac'a, dla mnie jest sprawa jasna, a tym bardziej, że bajeczka, że ktoś Ci zmienił hasło, brat zagrał, czy coś innego jest tak oklepane, że moglibyście coś innego wymyślić, jednak niech zadecyduje o Twoim losie administracja serwera:@ Skiperlub BoykaV8T, opiekuna nie oznaczam, bo ma urlop.

Opublikowano

Co do ciebie @ NefjuKozaczeknie było z tobą nigdy problemów. Dam tobie ostatnią szanse, nie wiem jak to wyglądało z twoim poprzednim kontem i banem, ale jak już teraz dostaniesz bana to mogę ci to zapewnić, że na serwer nie wejdziesz. Wracaj do gry, UB.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.