Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:★Adaaaś★
Nick oskarżonego:Haze, Krzyś
IP lub SID oskarżonego: brak
Przebieg sytuacji: po wyzwiskach z graczem krzyś nasz szanowny admin haze wlepił mi gaga na 30 minut nie upominając przy tym nawet gracza krzyś gdy napisalem na u@ prawde adminowi dostałem bana na 180 minut za obraze gdzie gracz krzyś nadal jest na serwerze bez zadnego problemu z tym ze mnie tak samo wyzywał.
Dowody: świadkowie z serwera będący w tym czasie w grze np Almost

• Lubię to! 3
Opublikowano

Co prawda nie byłem przy tej sytuacji, ale mogę dodać że już nie raz się zdarzało, że koledzy haze'a są lepiej traktowani.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Również nie byłem przy tej sytuacji ale byłem w nią lekko zamieszany, gdyż zamieniłem kilka słów z haze'em o zaistniałej sytuacji w której wypierał się że on zawsze patrzy obiektywnie i nigdy nie karze tylko jednej strony a zawsze obydwie. Pragnę zaznaczyć również że znajomi tego admina jak również sam admin czują do mnie odczuwalną niechęć i prowokacja jego lub jego znajomych jest na porządku dziennym. Nieodpowiednie zachowanie, pogarda i namawianie do puszczania muzyki przez moją osobę są na porządku dziennym. Dla zainteresowanych posiadam odpowiednie ss z wypowiedziami Haze .  Pozdrawiam 

ah soo . Zapomniałbym . W sumie również pogardliwe wyrażanie się o opiekunie serwera @ Karcok Przez wyżej wymienionego admina nie świadczy dobrze. No chyba, że ktoś lubi jak się go porównuje do genitalii ... 

Pozdrawiam

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jestem zainteresowany ss'ami :loffki:

2 minuty temu, Meow. napisał:

Również nie byłem przy tej sytuacji ale byłem w nią lekko zamieszany, gdyż zamieniłem kilka słów z haze'em o zaistniałej sytuacji w której wypierał się że on zawsze patrzy obiektywnie i nigdy nie karze tylko jednej strony a zawsze obydwie. Pragnę zaznaczyć również że znajomi tego admina jak również sam admin czuje do mnie odczuwalną niechęć i prowokacja jego lub jego znajomych jest na porządku dziennym. Nieodpowiednie zachowanie, pogarda i namawianie do puszczania muzyki przez moją osobę są na porządku dziennym. Dla zainteresowanych posiadam odpowiednie ss z wypowiedziami Haze .  Pozdrawiam 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.