Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Zapraszam na kolejny wywiadzik, z kolejną osóbką :D. Miłego czytania. Legenda: Zielony kolor + pogrubienie = Redaktor Niebieski kolor + pogrubienie = SoNiC Cześć, SoNiC. Na sam początek przedstaw się dla katów. Cześć, Havana`. Jestem Alan, mam 16lat i pochodzę z Sosnowca. Do jakiej szkoły uczęszczasz? Uczęszczam do Technikum w centrum Sosnowca. Na jakim kierunku/profilu jesteś? Poszedłem w kierunku elektryka. Masz jakieś plany co do elektryka na przyszłość? Jak na razie jeszcze nie wiem czas wszystko pokaże :) Masz jakieś hobby? Bądź coś co lubisz robić na co dzień? Oczywiście, bardzo lubię grać w cs 1.6 jak większość katów :P, ale uwielbiam też quady a także grać w koszykówkę. O quady, czyli sporty bardziej extremalne. Startujesz w jakiś zawodach, czy jeździsz tylko dla siebie? Jak na tą chwilę nie zamierzam startować w zawodach, jeżdżę tylko z kolegami po łąkach, lasach. Wspomniałeś też o koszykówce, jesteś w jakiejś drużynie? Nie, nie jestem. Gram tylko dla przyjemności ze znajomymi :) Masz rodzeństwo? Tak, mam rodzeństwo. Młodszego brata który ma 5lat i podszywanego brata który jest w moim wieku. Czyli nudno w domu nie masz , jak powodzą Ci się sprawy sercowe ? Sprawy sercowe powiadasz :D Nie powiem krucho ale jeszcze chwila i będzie lepiej :P Przejdźmy do szybkich pytań. Staraj się odpowiadać w kilku słowach. Ulubiona potrawa? Moja ulubiona potrawa to kebab :D Ulubiony kolor? Mój ulubiony kolor to czarny, zielony. Ulubiony gatunek muzyczny? Rap, HipHop Ulubiony wykonawca? Zbuku, śliwa Ok, jak się dowiedziałeś o naszej sieci? Oj już nie pamiętam, to było chyba poprzez reklamę na wiaderku czy na csseti nie wiem nie pamiętam już. Grasz w jakieś inne gry, czy tylko 1.6 ? Gram w cs 1.6, Warface, TomClancy's Ghost Recon Phantoms - EU Jak długo grasz w 1.6? Będzie już jakieś 4 lata :) Myślę, że na tym zakończymy nasz wywiad. Może chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec? Chciałbym pozdrowić kasie, administrację i wszystkich katów! :D Dziękuję. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Good Joob Kaśka! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Noo :D Sonic będzie sławny , fajny wywiadzik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoke Story Group Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Fajny wywiadzik, chyba dopiero zaczynasz pracę jako redaktor ?. Byłem kiedyś redaktorem na Pewnej sieci której już nie ma Cskomadosi. Powiem ci co powinnaś lepiej robić. Jako Pogrubienia, czcionka spisujesz się dobrze, ale za mało dajesz pytań. Postaraj się więcej ułożyć ich lub przed wywiadem 2-3 dni układaj które chcesz zadać. A do gazetek używaj Grafik których używa się na forum, np "Header'y, Bannery, itp, itd". Pozdrawiam SSG. (Plusik) Za wywiadzik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Super mnie się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgacekBACKUP Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Krótko zwięźle i na temat hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Szkoda Kasiu, że taki krótki wywiadzik bo wiem że stać cię na więcej tylko Ci się nie chce :D Wywiadzik miło się czyta :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Niby wywiad czyta się przyjemnie, aczkolwiek pytania mało rozbudowane. Jest wiele informacji, które okazałyby się ciekawe, a po prostu nie zostały zawarte. Wywiad krótki, popracuj nad tym. ;) Like na zachętę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 18, 2015 User Share Posted January 18, 2015 Boshe xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Kasia, mimo żadkiego wstawiania wywiadów, jesteś najaktywniejszą osobą z pozostałych użytkowników z rangą redaktora. Oby tak dalej a zostaniesz przy roli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 18, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 18, 2015 Wszystko ok tylko mogłoby być trochę dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Wywiad zrobiony na szybko aby nie stracić rangi... Ale lepsze to niż nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 W końcu redaktorzy wydostali się z głębokiego snu.. dobra robota :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Ponownie dobra robota :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok344433 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Dla mnie good. Dobry wywiad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Fajny wywiadzik :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Veq należy się plus xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyczerpany temat Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts