Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:  kavosko

Nick oskarżonego:  tyrangames

SID/IP oskarżonego:  STEAM_0:1:94079368

Mapa/Godzina zdarzenia: Około 10:20 mapa de_cache

Opis sytuacji:  Na serwer dołącza tyran i zaczyna się do mnie rzucać nie wiem o co, piszę że kampie a jestem po ct. Zabijam go po czym znowu się rzuca że kampie na side a przecież to jest mój cel mapy??? Potem znów go zabijam znowu się rzuca o nie wiadomo co i odpowiadam mu żeby się Kindze poskarżył. Zbijam go 3 raz idę na siatke by odpisać na wiadomość i dostaje kicka od tyrana powód cele mapy po ct? Paka nie była zaplantowana więc mam tylko pilnować sida. Oczekując na sidzie patrzyłem sobie mida, plecy itd nie kampiłem tylko sprawdzałem pozycje niestety jak widać tyran nie rozumie regulaminu. Sam nie jestem święty ale to co robi się już żenujące. A teraz opowiem dlaczego tak jest. Od początku gry na serwerze tyran miał w dupie jak pisałem na u@ że ktoś drze ryja, trolluje czy przeszkadza w grze. Grał sobie do póki go nie zabiłem potem najczęściej wychodził i mnie sprawdzał. Nie lubiał mnie od początku, dlaczego wczoraj poznałem odpowiedź po prostu jestem od niego lepszy a nikt nie może być od niego lepszy. Gdybym nie został adminem pewnie już bym dawno miał bana bo nie mogę być lepszy niż on. Wczorajszą skargę którą tyran zgłosił Kindze uważam za pomówienie i proszę @ Petrektt @ mayorwyjaśnijcie tą sprawę. A i dodam jeszcze że tyrana mało kto lubi, gracze skarżyli mi się że nic nie robi jak go o coś proszą czy zgłaszają cheatera(dopóki sam nie zostanie zabity nie sprawdzi go), jest też nie miły w stosunku go graczy.

Dowody: https://www109.zippyshare.com/v/zbxaacYB/file.html

PS: Nie mam nic do niego, nie znam go nawet ale też jestem adminem, należy mi się jakiś szacunek i też mam takie same prawa jak on.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie będę się rozpisywać co do waszego zachowania. Co do wyjaśnienia sprawy zapraszam na ts.katujemy.eu jutro między godziną 20 a 21. Temat zamykam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.