Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pstrąg Łososiowy z grilla w marynacie ziołowo - cytrynowej. 

Lubisz piwo?

• Właściciel
Opublikowano

Nie

Stwierdzono u Ciebie barwę zwaną "rudy"? 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jesli juz taki temat zostal rozpoczety to popiszmy. Ja od czasu do czasu. Moze raz na 2 tygodnie. kiedys dopy. alfa,fanky,cherry itp. teraz jedynie fante w pracy jesli robie nadgodziny.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jesli juz taki temat zostal rozpoczety to popiszmy. Ja od czasu do czasu. Moze raz na 2 tygodnie. kiedys dopy. alfa,fanky,cherry itp. teraz jedynie fante w pracy jesli robie nadgodziny.

Masz 2 polowke??

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hm. to co w tej chwili. pracowac,miec swoj kwadrat. kobite i dziecko w drodze. ale to juz mam wszystko. ale w przyszlosci chce byc najlepszym ojcem.

skad pochodzisZ??

• Lubię to! 1
Opublikowano

No Staram sie obecnie  iść dobrą drogą choć miałem w przeszłośći dużo złego na sumieniu ale naprawiam to.

W jakiej perspektywie oceniasz swoje życie co robisz dobrze ? a co zle ?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak jak najbardziej każdemu znajomemu pomoge i nawet tych co nie znam oczywiście zależy od czasu bo przeważnie mam napięty grafik ale damy Rade.

Co bardziej wolisz pieniądze czy przyjazn ?

• Lubię to! 1
Opublikowano

Shalke 04 (Tylko z powodu takiego że grała tam moja kuzynka) :D

Pewnie Juniorzy  ? :D Mój Manchester United  :DCo do drugiej  Drużyny to Bayern Monachium :D :

Twój ulubiony Piłkarz ? :D

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.