Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Oporowy Hanys

Nick admina banującego:GraczNr1

Data/Mapa:01.05.2019/dd2

IP/SteamID: STEAM_0:1:15384286

Serwer (mod): 

| KATUJEMY.EU | DD2 | VIP STEAM | RS TOP 15 | VIP 22-09 | SKINY | RANGI | LECZENIE | @ 1shot1kill.pl»

Opis sytuacji: A wiec tak jezeli admin mysli ze mam wallhacka czy badz aimbot'a to niech zejdzie z gry i wejdzie na spectatorsa a 2 sprawa to widze gdzie kto kogo bije bo korzystam z radaru,sluchawek i 40" calowego tv :) po 3 mam 31 lat i nie mialem zepsutego dziecinstwa jak 80% graczy 17 lat w cs'a gram wiec nie placzcie tylko sie uczcie grac od hanysa bo wiecznie zyc nie bede :) a kolejna sprawa jest taka ze Admin_Remik tez byl na serwerze i patrzal na spect a Admin_GraczNr1 nie raczyl zejsc i popatrzec na mnie wiec zadal pytanie do remika o mnie a remik wie jak gram bo gramy razem duzo lat i odpowiedzial ze czysty jestem to ten mnie banuje :) ok a co do tego bana to nie ma go w amxbans... Dal bym hltv ale nawet niewiem o ktorej byl ban bo nie moge znalezc swojego bana na forum :D

Wycinek z konsoli:

=====================================================[BANNEO] Zostales zbanowany przez admina: GraczNr1 ![BANNEO] Czas: kompletnie[BANNEO] Zbanowany nick: Oporowy Hanys :)[BANNEO] Powod: Cheat![BANNEO] Mozesz odwolac sie na http://www.Katujemy.eu ![BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:1:15384286 ![BANNEO] Twoje IP : 5.173.112.118:52418=====================================================

• Wow 1
Opublikowano

Żadnego bana nie dostałeś. Reset routera powinien wystarczyć bo pewnie ip ci się pokryło z kimś kto dostał banicje.Nie pomoże - to wywal cfg i spróbuj jeszcze raz. 

Daj znać czy pomogło. 

Opublikowano

No wlasnie nie pomoglo juz kilka sposobow robilem i nic takie cos wyskakuje

=====================================================
[BANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze !
[BANNEO] Powod: Cheat!
[BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.Katujemy.eu !
[BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:1:15384286 !
[BANNEO] Twoje IP : 5.173.104.176:47457
=====================================================

Opublikowano

Mój znajomy też to ma, taką samą konsolę. Pisałem z Zawiszakiem o tym nie wiadomo o co chodzi. Gra na ns raz może wejść, raz nie może, a w amxbans go nie ma ani ip ani steamid. Może to jakiś problem z pluginami macie?

Opublikowano

no nib mialem bana na hax.cfg zrobilem cfg i dalej ten ban jest na ip bana nie mam i nie czaja tego wogole

Opublikowano

bardzo mi przykro ze nie umiecie ogarnac problemu z moim banem i z gory dziekuje za gre na waszej sieci :)

P.s. Admin_GraczNr1. Wlasnie wyszlo szydlo z worka to znaczy ze jestes miernym graczem skoro sie wypowiedziec nie potrafisz :) 

Zapamietaj Zerowcu ze nigdy nie korzystalem hackow bo sedno tkwi w rece i glowie.

• Legenda
Opublikowano

Gracz był już na serwerze, a więc wszystko działa.
@ Oporowy_Hanyszwyzywałeś admina od zer tylko dlatego, że siedział na spect? 
Następnym razem wyciągnę konsekwencje z Twojego zachowania, które notabene w odwołaniu jest tragiczne. Zachowaj trochę kultury dla drugiego człowieka i czekaj cierpliwie na wyjaśnienie sprawy. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.