Jump to content
Czekoladowa

Propozycje od Czekoladowej. :)

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie.

Mam kilka propozycji do rozpatrzenia odnośnie forum, teraz pewnie nasuwa się większości "przyszła nowa i od razu chce coś zmieniać". :)

Wszystko przyjmę na klatę. :P

A więc do rzeczy..

Proponowałabym przenieść dwa poddziały. Na screenie zaznaczyłam miejsce przeniesieni X. A działy znajdują się w kółku. :)

RSVk1tV.png

Estetyczniej by to wyglądało, gdyby nie było widoczne dla userów, tylko osób z rangą Admin danego serwera, Moderator, UBTeam, H@, VH@. :)

KvDPAKu.png

1. Proponuję nazwę zmienić na UBTeam. Dlaczego? Rang powinna mieć swój dział, gdzie zgłasza się tylko graczy z demkami.

2. Screenshoty? Po co to komu? Po prostu wstawia się wszystko w dziale UB.

3. Odnośnie działu UB, powinien być pod każdym działem serwera, wtedy nie ma syfu. :) Wchodzi ktoś kulturalnie na forum i wie, że ss'y ma wrzucić w dziale UB danego serwera, mając tam owy poddział. :)

Oczywiście zgłoś czitera powinno zostać dla UBTeam.

Proponuję dodać tam poddział "zgłoszenia przyjęte", "zgłoszenia odrzucone".

2Rj0LAf.png

Powiedzmy, że to tyle, jak doszukam się jeszcze czegoś, znowu napiszę. :P

Btw. z ciemnym stylem było by ładniej i rangi z podświetleniem, animacją są efektowniejsze. Szczególnie ładnie by to wyglądało przy randze Administrator.  :)

#Edit

Haha i wyłączcie nabijanie postów w przywitaj się. :D Nie wiem jak to jest w zabawach na forum, ale tam również powinno być wyłączone. :P

Pozdrawiam, Czekoladowa

Edited by CzekoladowaA

• Owner

-Działy "kontakt" oraz "rangi" przeniesione.

- Ukryta stefa? nie rozumiem, czemu ma być niewidoczna dla innych? jest widoczna dla wszystkich tylko trzeba posiadać daną grupę, aby dostać się.

- UBTEAM a UnbanTM czym się różni? bo widzę zamiennik jednego skrótu na drugi, bez sensu.

- Ten żółty kolor musiałem zaznaczyć bo nie mogłem nic dopatrzeć, działy ssy, demka itp. są oddzielone od serwerów, są odpowiednie wzory które oznaczają o jaki serwer chodzi, w ten oto też sposób jest porządek na forum.

- Jasny styl jest estetyczny, ponadto ciemne style używa około 80% for o tematy counter strike, chcemy się wyróżniać i tak zostanie.

Czekam na dalsze propozycje :D

-Działy "kontakt" oraz "rangi" przeniesione.

- Ukryta stefa? nie rozumiem, czemu ma być niewidoczna dla innych? jest widoczna dla wszystkich tylko trzeba posiadać daną grupę, aby dostać się.

- UBTEAM a UnbanTM czym się różni? bo widzę zamiennik jednego skrótu na drugi, bez sensu.

- Ten żółty kolor musiałem zaznaczyć bo nie mogłem nic dopatrzeć, działy ssy, demka itp. są oddzielone od serwerów, są odpowiednie wzory które oznaczają o jaki serwer chodzi, w ten oto też sposób jest porządek na forum.

- Jasny styl jest estetyczny, ponadto ciemne style używa około 80% for o tematy counter strike, chcemy się wyróżniać i tak zostanie.

Czekam na dalsze propozycje :D

- Miód malina. 

- Mianowicie inni gracze nie widzą danego działu. Na dobrą logikę na każdej sieci jest taki dział, aczkolwiek gracze nie muszą tego widzieć. Wiem, że jest na hasło, NAWET sprawdzałam. :D A ustawienia działu możesz po prostu zmienić w PA. Pracujesz na IPB, więc po prostu możesz to zmienić w uprawnieniach, wyświetlanie. Myślę, że wiesz o czym mówię. Jeśli nie mogę podesłać screen. :)

- Nie zmiana nazwy rangi, tylko działu. :D

- Słabo. Widocznie styl biały to za jasno. :P Sądzę, że jednak z działem pod każdym serwerem graczom byłoby wygodniej. 

- Na pierwszy rzut oka wygląda, jak forum korzystające z Przemo, takie miałam wrażenie. Na czarnym wygląda wszystko inaczej. 80% może i ma czarne, ale styl może się wyróżniać czymś innym. Wąskością, szerokością etc. Ale to chyba wiesz. 

Propozycje będą z czasem! 

Co z nabijaniem postów w Przywitaniach?

#Edit

Do działu społeczność możesz dodać poddział "pożegnaj się", skoro jest przywitaj się. 

W dziale KONKURSY, dodaj poddziały  SERWERY i FORUM. :) W ten sposób dodawać można odpowiedni konkurs w odpowiednim miejscu. Moim zdaniem fajna sprawa. 

W jakim celu istnieje dział "zmiana nicku", skoro można zrobić to samemu? 

O4OIIqY.png

fffhWsH.png

AxPclWB.png

Proponuję najpierw zablokować możliwość zmiany nicku. 

W takim magicznym miejscu, jak PA. :)

22D1rKI.png

Proponuje ograniczyć limit polubień na dzień danych przez jednego użytkownika. Dla sprawdzenia, jak jest z tym tu, kliknęłam w jakiejś zabawie 6 postów pod rząd "like". Z czego wywnioskowałam, że nie ma ograniczenia. Proponuję 5 like na dzień. 

Edited by Czekoladowa

• Owner

Przy ukrytej strefie wystarczy posiadać odpowiednią grupę, aby dostać się a hasło jest dla osób 3, które próbowałyby wejść. Owszem mógłbym zmienić widoczność dla innych osób, ale tego nie zrobię i zostawię tak jak jest. Nazwy działu zmieniać? obecnie jest okej. Styl ten obecnie będzie przez dłuższy czas, w przyszłości może coś zmienimy ale nie teraz. Styl został niedawno wykonany na zlecenie i wgrany na forum. Nabijanie postów w przywitaj się jest włączone, dlatego że to nie jest hyde park w którym należnie posty się wyłącza. Robienie poddziałów forum, serwery jest bez senesu, gdyż konkursy organizowane przez nas dotycząca zarówno rozwoju forum jak i serwerów.  Jeżeli chodzi o zmianę nicku, widocznie przeoczyłem ograniczenia, zdarza się każdemu.  ^_^

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Nowe propozycje / nowy temat

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.