Czekoladowa Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 (edited) Witam wszystkich serdecznie. Mam kilka propozycji do rozpatrzenia odnośnie forum, teraz pewnie nasuwa się większości "przyszła nowa i od razu chce coś zmieniać". :) Wszystko przyjmę na klatę. :P A więc do rzeczy.. Proponowałabym przenieść dwa poddziały. Na screenie zaznaczyłam miejsce przeniesieni X. A działy znajdują się w kółku. :) Estetyczniej by to wyglądało, gdyby nie było widoczne dla userów, tylko osób z rangą Admin danego serwera, Moderator, UBTeam, H@, VH@. :) 1. Proponuję nazwę zmienić na UBTeam. Dlaczego? Rang powinna mieć swój dział, gdzie zgłasza się tylko graczy z demkami. 2. Screenshoty? Po co to komu? Po prostu wstawia się wszystko w dziale UB. 3. Odnośnie działu UB, powinien być pod każdym działem serwera, wtedy nie ma syfu. :) Wchodzi ktoś kulturalnie na forum i wie, że ss'y ma wrzucić w dziale UB danego serwera, mając tam owy poddział. :) Oczywiście zgłoś czitera powinno zostać dla UBTeam. Proponuję dodać tam poddział "zgłoszenia przyjęte", "zgłoszenia odrzucone". Powiedzmy, że to tyle, jak doszukam się jeszcze czegoś, znowu napiszę. :P Btw. z ciemnym stylem było by ładniej i rangi z podświetleniem, animacją są efektowniejsze. Szczególnie ładnie by to wyglądało przy randze Administrator. :) #Edit Haha i wyłączcie nabijanie postów w przywitaj się. :D Nie wiem jak to jest w zabawach na forum, ale tam również powinno być wyłączone. :P Pozdrawiam, Czekoladowa Edited January 18, 2015 by CzekoladowaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 -Działy "kontakt" oraz "rangi" przeniesione. - Ukryta stefa? nie rozumiem, czemu ma być niewidoczna dla innych? jest widoczna dla wszystkich tylko trzeba posiadać daną grupę, aby dostać się. - UBTEAM a UnbanTM czym się różni? bo widzę zamiennik jednego skrótu na drugi, bez sensu. - Ten żółty kolor musiałem zaznaczyć bo nie mogłem nic dopatrzeć, działy ssy, demka itp. są oddzielone od serwerów, są odpowiednie wzory które oznaczają o jaki serwer chodzi, w ten oto też sposób jest porządek na forum. - Jasny styl jest estetyczny, ponadto ciemne style używa około 80% for o tematy counter strike, chcemy się wyróżniać i tak zostanie. Czekam na dalsze propozycje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 (edited) -Działy "kontakt" oraz "rangi" przeniesione. - Ukryta stefa? nie rozumiem, czemu ma być niewidoczna dla innych? jest widoczna dla wszystkich tylko trzeba posiadać daną grupę, aby dostać się. - UBTEAM a UnbanTM czym się różni? bo widzę zamiennik jednego skrótu na drugi, bez sensu. - Ten żółty kolor musiałem zaznaczyć bo nie mogłem nic dopatrzeć, działy ssy, demka itp. są oddzielone od serwerów, są odpowiednie wzory które oznaczają o jaki serwer chodzi, w ten oto też sposób jest porządek na forum. - Jasny styl jest estetyczny, ponadto ciemne style używa około 80% for o tematy counter strike, chcemy się wyróżniać i tak zostanie. Czekam na dalsze propozycje :D - Miód malina. - Mianowicie inni gracze nie widzą danego działu. Na dobrą logikę na każdej sieci jest taki dział, aczkolwiek gracze nie muszą tego widzieć. Wiem, że jest na hasło, NAWET sprawdzałam. :D A ustawienia działu możesz po prostu zmienić w PA. Pracujesz na IPB, więc po prostu możesz to zmienić w uprawnieniach, wyświetlanie. Myślę, że wiesz o czym mówię. Jeśli nie mogę podesłać screen. :) - Nie zmiana nazwy rangi, tylko działu. :D - Słabo. Widocznie styl biały to za jasno. :P Sądzę, że jednak z działem pod każdym serwerem graczom byłoby wygodniej. - Na pierwszy rzut oka wygląda, jak forum korzystające z Przemo, takie miałam wrażenie. Na czarnym wygląda wszystko inaczej. 80% może i ma czarne, ale styl może się wyróżniać czymś innym. Wąskością, szerokością etc. Ale to chyba wiesz. Propozycje będą z czasem! Co z nabijaniem postów w Przywitaniach? #Edit Do działu społeczność możesz dodać poddział "pożegnaj się", skoro jest przywitaj się. W dziale KONKURSY, dodaj poddziały SERWERY i FORUM. :) W ten sposób dodawać można odpowiedni konkurs w odpowiednim miejscu. Moim zdaniem fajna sprawa. W jakim celu istnieje dział "zmiana nicku", skoro można zrobić to samemu? Proponuję najpierw zablokować możliwość zmiany nicku. W takim magicznym miejscu, jak PA. :) Proponuje ograniczyć limit polubień na dzień danych przez jednego użytkownika. Dla sprawdzenia, jak jest z tym tu, kliknęłam w jakiejś zabawie 6 postów pod rząd "like". Z czego wywnioskowałam, że nie ma ograniczenia. Proponuję 5 like na dzień. Edited January 18, 2015 by Czekoladowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Przy ukrytej strefie wystarczy posiadać odpowiednią grupę, aby dostać się a hasło jest dla osób 3, które próbowałyby wejść. Owszem mógłbym zmienić widoczność dla innych osób, ale tego nie zrobię i zostawię tak jak jest. Nazwy działu zmieniać? obecnie jest okej. Styl ten obecnie będzie przez dłuższy czas, w przyszłości może coś zmienimy ale nie teraz. Styl został niedawno wykonany na zlecenie i wgrany na forum. Nabijanie postów w przywitaj się jest włączone, dlatego że to nie jest hyde park w którym należnie posty się wyłącza. Robienie poddziałów forum, serwery jest bez senesu, gdyż konkursy organizowane przez nas dotycząca zarówno rozwoju forum jak i serwerów. Jeżeli chodzi o zmianę nicku, widocznie przeoczyłem ograniczenia, zdarza się każdemu. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 18, 2015 Owner Share Posted January 18, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Nowe propozycje / nowy temat Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 29, 2016 Donor Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts