Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

58763411_596659140835988_887259911144289

Kolejny tydzień także czas na kolejną już odsłonę "Pod lupą". Pod lupę trafił nasz alkoholik nazywany flirciarzem? Nie, nie, nie. To nasz forumowy lizus! Rzecz jasna, mowa o @ martini !

Martini to dobra osóbka! Miły, pomocny, ze swoich obowiązków należycie. Stara się być konsekwentny.

Anonimowy alkoholik, który potrafi przekupić osoby kwotą 10 PLN by się nie wydało, że pije. Lama w Cs'a. Całkiem przyjemny osobnik. 

Martini to straszna gaduła, buzia mu się nie zamyka, w szczególności po %% i w trakcie grania MM'A. Wiem, że nie lubi jak się go oznacza w plebiscycie w kategorii największy lizus, no ale w końcu jest w tym trochę prawdy, czyż nie? :cryingg:

Lubi, gdy przynoszę mu jedzenie. Jak trzeba to pomoże. Dobry kompan do rozmów i śmieszkowania. Nic złego o nim nie mogę powiedzieć. Normalnie chodzący ideał :P  :default_biggrin:
Czekam na kawkę od Ciebie Mariuszku! :serduszko:

Martini no taki stulejarz bym powiedział, rwie wszystkie dupy na bujny zarost jak Patrick Swayze po nominacji do Złotej Maliny. Ale ogólnie taka pocieszna moczymorda .

Martini to osoba, której brak zdolności logicznego myślenia, może dlatego, że ma już przepitą głowę. Niezły jest z niego lizus, bo flirciarzem go nazwać nie można XD Lubię go, ale im bardziej go poznaję tym bardziej przestaję jednak jego osobę lubić😂 Buziaki Zakolak😘

Pieprzony zakolak, dostaje proste zadanie które i tak i tak sknoci.. No taka tempa dzida która wali wódę i zgonuje :1x:

Martini, ogólnie zamykacz, musiał bardzo długo nolajfić żeby w końcu jakieś staty kręcić, po za tym spoko mordzia, lubi kurCZAKI.

Lizus, trwała "👌"

Dobry chłopak, znam się już z nim z 5 lat, przy każdym projekcie był ze mną a trochę ich było. Nigdy nie zawiódł, można śmiało na niego liczyć. Idzie z nim pograć, pośmiać na TS, czasami nawet fajnie mi się go wyzywa xD

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Właściciel
Opublikowano

@ Awika. też mnie to ciekawi :cryingg:

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.