Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: sad.

Opis sytuacji: Admin @ McGajmer, dostał bana na 1 miesiąc, był mój błąd. I Moderator, Opiekun Serwera i Redaktor zaczął obrażać jak napisał, że 0% IQ, "Wyzywał to ban proste ale nie miesiąc, masz coś z głową czy o co chodzi?" Potem napisałem czy dać jemu moich adminów (@ SoBoL& @ Bad Boy) żeby potwierdzili tę sytuację, że zmieniał mapę, wyzywał itp., ale dalej pisał "TO GO WYSTARCZYŁO WYRZUCIĆ A NIE BANOWAĆ NA MIESIĄC MYŚLENIE NIE BOLI.", ale jak napisałem wyżej w temacie, że błąd "odnośnie tego 1msc był błąd u mnie." i w tym "klik" jest taki link dowód. Moim zdaniem powinno być ostrzeżenie lub degrad z stanowiska. Jako moderator i takie rzeczy pisze? Nie daje dobrego przykładu na forum. Aż @ Karcokdodał notatkę. :) 

Regulamin Forum
§2 Tematy i posty.

• Nie klnij, nie obrażaj innych, nie wyzywaj oraz nie krzycz (nie pisz z włączonym Caps Lock'iem.)

Powód: Powodem tej skargi jest, że ostro poszedł, osoba napisała ub, ale ban 1 miesiąc był błędem, (źle zaznaczyłem) @ martini wie na steamie. 

Dowody: ten temat, link  

• Lubię to! 1
  • Haha 6
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Bo przez Twoje zachowanie ucierpiał nie tylko McGajmer ale również nasz serwer. 

Nie moja wina, że to co napisałem w tamtym temacie jest prawdą. 

Podam się do dymisji przez Ciebie chyba.

I nie wal mi tu punktami regulaminu, bo na Ciebie jest o wiele więcej punktów zaczepnych. Przynajmniej ja zapracowałem na dane rangi a nie jak Ty płakałeś o range na PW :)

Żeby nie było że jestem nietykalny i na forum istnieją "znajomości"  to @ martini uznaj tą skargę za słuszną i niech kolega wyżej z problemami się ucieszy.

+2 warny dla mnie. Skargę zamykam @ martini

• Haha 6
  • Wow 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.