KOLES_GIT Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Imię : Krzysztof Wiek : 23Staż na forum : 2 miesiące Wiedza na temat serwera [0/10]: 10Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8 Serwer: COD 301 Dlaczego ty? : Każdy wolny czas staram się spędzać na tym serwerze bo chce żeby był na nim porządek wśród graczy jak i adminów. Chciałbym również się sprawdzić w takiej roli. Mod ten lubię, sam byłem kiedyś H@ cod'a (mogę podać forum jakby ktoś chciał zweryfikować ;) ) Chciałbym doprowadzić do tego żeby na tym serwerze była jak najlepsza ekipa adminów. Kontakt: steam, pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippeR Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Także jestem na Tak Ogarniety ziomus i spełnia wymagania :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Na tak, widać że jest kompetentną :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 17, 2015 User Share Posted January 17, 2015 Na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 17, 2015 Owner Share Posted January 17, 2015 Myślę, że te stanowisko do Ciebie najlepiej będzie pasować jeżeli chodzi o coda 301. Śmiało mogę dać Ci swoje tak i jednocześnie przyjąć Cie na posadę. Podanie przyjęte. Polecam zapoznać się z zasadami / wymaganiami / regulaminem Opiekuna serwera dla przypomnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 17, 2015 Owner Share Posted January 17, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts