Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy wiemy, od niedawna zostaliśmy obdarowani nowym systemem rang na naszej ukochanej arenie 1v1.

Pewnie większość z nas zauważyła, że dominującymi rangami w ostatnim czasie są silvery, bądź osoby którym nie udało się nabyć odpowiedniej ilości punktów która jest wymagana na rangę silver I.

Po wielu godzinach spędzonych na serwerze w ostatnim czasie, wychodzę do was moi drodzy z propozycją o obniżenie progów punktowych wymaganych na osiągnięcie poszczególnych rang.

Oto dokładna rozpiska:

Silver I - 1000

Silver II - 1030

Silver III - 1060

Silver IV - 1090

Silver Elite - 1120

Silver Elite Master  - 1150

Gold Nova I - 1190

Gold Nova II - 1230

Gold Nova III - 1270

Gold Nova Master - 1310

MG1 - 1350

MG2 - 1390

MGE - 1440

DMG - 1500

LE - 1550

LEM - 1650

Supreme Master First Class - 1750

GE - 1900

Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji, pozdrowionka dla ekipy Katujemy :D.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Ja to bym zmienił wszystko na 3 punkty max +1 za hs ewentualnie +2 za wszystko dla vipa.

Idiotycznym jest to, że wchodzi nowy gracz na twoim poziomie i zabiera 10 punktów, nie powinno być czegoś takiego, to po pierwsze, bo nie wiąże się to z żadnym top na serwerze.

@ badBobas.

może źle rozumiem ale reset rang i rankingu ma być co miesiąc czy co?

gracze tu grają w większości, aby mieć co raz większą range i każdemu na wyższej ciągle zależało, teraz widzę, że odeszło bardzo dużo osób, które grały, z powodu na te bezsensowne rangi.

Spoko jest to, że się spada na range mniejszą, tylko bez przesady, bo od 3 dni chyba nie zasługuję na silvera 5, bynajmniej się tak nie czuję XD.

@ haikoo ja swoją range resetowałem ciągle do silvera, nie obchodzi mnie moja ranga tylko dla innych graczy jest to fajne, szczególnie dla młodszych.

• Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

No można by to dodać chociaż i tak nie wiem co komu daje ranga w CS:GO a co dopiero na serwerze XD.

Ja jak gram to bardziej dla topki no ale dla tych co już chcą tą rangę mieć to możecie zmienić :))

@ young igino ta ale wiesz ktoś se wbije tego lema a będzie 300 w topce ale wiem też, że te rangi i skiny przyciągają osoby na serwa

• Przykro mi 2
Opublikowano

Chodzi o to że balans rang jest słaby i najwieksze rangi są nie do osiągnięcia

@edit sory za podwójny post zapomniałem że skomentowałem wczesniej.

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ badBobas. eh, to lipa. 

Wiele graczy jest tutaj by zdobywać tą rangę a nie top'kę. 

Jedno się wiąże z drugim, w sensie te punkty, ale bardzo dużo ludzi patrzyło na wbijaną przez siebie rangę, ci którzy nie są wstanie nabić topki.

A zresztą  teraz nie da sie wyjść poza golda.  Bardzo mi się podoba, ale to bardzo, pomysł ze spadaniem z rangi, tylko można to troszkę polepszyć bo nawet jak wbije s1mple to nie wbije tutaj globala.:p

@edit

z restartowaniem RANG to chyba ten serwer upadnie wiec lepiej polecam wrócić do starego systemu rang i rankingu.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.