Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1821469702_podlup2.png.d0df85e47592335e0799d075cbcdec91.png

Witajcie drodzy użytkownicy!

Dzisiaj wypada kolejny poniedziałek w miesiącu, także czas na czternastą już odsłonę "Pod lupą". Pod lupę trafił technik sieci, który charakteryzuje się pociągiem do alkoholu, sami się o tym zaraz przekonacie. Rzecz jasna, mowa o @ badBobas.!

Pan Technik za mielone XD A tak poważnie, to wydaje się być ogarnięty, nie miałem okazji z nim nigdy rozmawiać na tsie. Czasami mam wrażenie, że prowadzi na czacie selekcję naturalną xD

Hmm... @ badBobas. to taki mały, toksyczny wredziol, ale potrafi być kochany jak ma dobry humorek. Myślę, że bez niego na Katujemy byłoby jakoś.. dziwnie, nie potrafię nazwać tego inaczej. Lubię tego wredziola:default_wink:

Mój Misio Mateuszek to najlepszy technik jakiego znam! Dobra mordeczka do kieliszka i nigdy nie pierd*li się w tańcu. Dużo mi pomógł na sieci jak i na serwerze FFA za co bardzo mu dziękuję! Zmień w końcu ten nick na Weakuś parówko.. Walimy na grubo w lipcu wariat!! Kocham Cię!:serduszko:

Ostry jak whisky, wysoki jak metaxa a panny lecą na niego jak na radlerki

Mateuszek to wprawiony alkoholik. Cenię go za cierpliwość do mnie oraz dziękuję za mile spędzony wspólnie czas przy alkoholu na kamerkach:cryingg:
Budzi we mnie strach, gdy gra w csa i się denerwuje, ale ogólnie jest świetną osobą, która posiada wspaniały charakter. Dalej tylko nie mogę przekonać go do śpiewania, ale wszystko w swoim czasie.:default_blush:

Brak kolegów, brak życia, nerd życiowy, kozak necie pizda w świecie, no i debil

Mistrz ciętej riposty, znana wszystkim pijaczyna :cryingg:, zawsze pomoże jak jest w stanie. Wracając do alkoholu, dobrze się z nimi pije na TS:default_biggrin: Pozytywny chłopak

@ badBobas. znany pijaczyna, dobry chłopak ale zbyt często zagląda do dzbanka. Jeszcze innych namawia do picia na tsie, pozdro moczymorda :loffki: 

Jeszcze uwielbiam jego kocią mordę jak się napierdoli :loffki: 

Pseudo wszystkowiedzący i najważniejszy. Hipokryta bez własnego ja, ogólnie rzecz biorąc to człowiek piwnica.

Cóż tu dużo pisać, jeden z największych alkoholików na serwerze, szybko się wnerwia, a tak poza tym to spoko mordka z niego

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wydaje mi się, że w tym temacie słowo "alkohol" powinno być jakoś wyróżnione kolorem :cryingg:

• Haha 5
Opublikowano

Czekam na zimnego Żubra! 

Widać kto tu ma miano Pijusa numero uno ^^ essa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.