Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Karcok napisał:

@ Egzorcysta Słabo czuxx. Myślałem że cię stać na więcej.

Praca słaba, chaotyczna i bez ładu. Leci minus.

pytaj clixa on mnie do tego zmusił sam tak chciał, pozatym nie wiem co tu jest chaotycznego? i jakiego ładu xd to nie jest łono natury paraca miała być taka: nasycona kolorem z prostym napisem i dość widocznymi efektami (było ich zaledwie 3 czy 4 już nie pamiętam dokładnie) pozatym jak w tytule ja siedziałem przy tej sygnie zaledwie około 15/20 minut. 🤷

Edytowane przez Egzorcysta
dopisek
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, CLIXXU napisał:

Co cię zmusiłem czux, mówiłem zrób mi ładna sygnature z Mazda rx7 bo poniecam się nią jak ksiądz w smyku. Nie mówię że mi się nie podoba ale nie pierdol że do czegoś cię zmuszalem bo miałeś wolna rękę ze tak powiem co z tym zrobisz xD

nie, nie miałem wolnej ręki xD bo nie mogłem zrobić czegokolwiek chciałem o to mi chodziło przecież nie miałem na myśli, że jestem twoim niewolnikiem którego bijesz żeby ci sygne zrobił XDDD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszedłem tutaj z powodu nazwy tematu. Pamiętaj, że nie liczy się czas poświęcony tylko efekt końcowy.. Nigdy nie staraj się szybko robić prac. Praca wygląda beznadziejnie, bardzo mało światła, napisy o kant prącia rozbić, nie widzę co by miało tutaj współgrać ze sobą . Nie podoba mi się.  Nie traktuj to jako hejt tylko powód, aby więcej zapieldałać. Pozdrawiam z rodzinką. Udowodnij mi, że potrafisz i zrób coś, żebym zaklaskał jajami :D 

• Lubię to! 1
  • 5 lat później...
  • Zasłużony
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.