Zetsu Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Nick oskarżyciela: Zetsu Nick oskarżonego: havana` Przebieg sytuacji: Grałem w tt, do końca rundy było 55 sekund, gdy admin havana zaczął spamować o cele mapy. Po 5 sekundach dostałem bana za nie wykonywanie celi map. Miałem 6hp, chodziłem z shiftem co uniemożliwiało mi szybkie dostanie się do paki z czym admin jak widać ma wielki problem. havana, mógłbyś sobie kupić słuchawki. Nade mną bym gościu, a żeby wykonać cel mapy trzeba oczyścić drogę, uwierz mi ze w 50 sekund, napewno bym zdążył. Pozdro za niecierpliwość ! Jak dobrze wiem w regulaminie jest napisane: 2. Na serwerze panują zasady FFA lecz staramy się wykonywać cele mapy. Dowody: WooBooDoo jako świadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Takie dowody to nic....................... I havana to dziewczyna ziomek. Admin ma prawo cię KICKNĄĆ ale nie odrazu banować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 17, 2015 Owner Share Posted January 17, 2015 Admin ma prawo kicknąć ale nie, gdy runda trwa i gracz ma szansę na wykonanie celów mapy. Havana upomnienie dla Ciebie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 17, 2015 Owner Share Posted January 17, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts