.:Tomek:. Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 1.A więc tak pierwszą rzecz, którą robimy to otwieramy Cs, Otwieramy konsolę (`) i wpisujemy następujące komendy : - gl_clear 0 - gl_playermip 2 - cl_showfps 1 - fps_max 101 - fps_modem 101 To był pierwszy sposób teraz 2. 2.Nie uruchamiamy Cs. - Naciskamy PPM na pulpit i naciskamy ,,Panel sterowania NVIDIA,, - Szukamy zakładki ,,Zarządzanie ustawieniami 3D,, - Potem szukamy zakładki ,,Synchronizacja pionowa,, i dajemy na Włącz, naciskamy zastosuj i cieszymy się większą ilością FPS :) Teraz 3 sposób. 3.Włączamy Cs, potem minimalizujemy Cs. Uruchamiamy ( CTR+ALT+DELTE) i włączamy MENADŻER ZADAŃ, wchodzimy w zakładkę Procesy i szukamy nazwy ,,hl.exe,, naciskamy PPM i naciskamy Ustaw Priorytet i włączamy Wysoki potem zatwierdzamy i cieszymy się ilością FPS :D Jeżeli pomogłem dajcie LIKE :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Robisz niepotrzebny :spam: Tutaj jest poradnik http://katujemy.eu/index.php?/topic/2675-zwi%C4%99ksz-swoje-fpsy/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Sebu3, ale mój poradnik jest inny bez żadnych programów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna Sfora Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Tomek ten poradnik jest na każdej sieci. To że zrobisz trik kopiuj+wklej nie oznacza że jesteś autorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Hehehe Uważasz, że ja to skopiowałem i wkleiłem ?? :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Dzięki pomogłeś! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Tomek dzieki ziomek pomaga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Nie raz widziałem coś takiego w niecie. Nie wiem czy to jest to samo , ale dobra powiedzmy że zrobiłeś to sam. Masz + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombowy Hubert Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Przyda się. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 19, 2015 Donor Deserved Share Posted January 19, 2015 Zacznijmy od tego, że synchronizacja powinna być wyłączona aby zwiększyć liczbę fpsów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Dziękujemy za poradnik. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts