.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Imię : Tomek Wiek : 15LatStaż na forum : Od Grudnia 2014r Wiedza na temat serwera [0/10]: 8/9Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7/8 Serwer: CodMod 801lvl Dlaczego ty? : Dlatego że jestem najaktywniejszy. Pomagam innym , jestem ogarnięty,miły. Spełniam prawie wszystkie wymogi. Kontakt: Steam/Forum/GG/Skype/Ask/ Ps. Jeżeli macie jakieś uwagi co do podania, do mnie piszcie.Chcę wiedzieć jak mnie oceniacie i co o mnie myślicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=13286 http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=13245 http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=13042 Kultura jest najważniejsza. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Napisales kultura najważniejsza. Przecież ja jestem osobą kulturalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Napisales kultura najważniejsza. Przecież ja jestem osobą kulturalna. Osoba kulturalna nie daje banów z powodem 'wypierd%#%'. My decision - nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Sorry , ale ja także jestem na nie. Tak jak Ojciec - Kultura najważniejsza. NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Kurcze nie wiedzialem ze nie mozna dac bana z takim powodem. Kiedy przyszedlem na serwer admini wlepiali takie bany i myslalem do teraz ze to jest dozwolone. Od dzisiaj juz nie bede dawal takich banow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Trza było się domyślić ze nie wypada takich powodów dawac. Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Niespełniasz wymagań, bez tego niewarto nawet podanie na tak ważna role pisać. Jestem na nie, z tego co tutaj piszesz wydajesz się nie ogarnięty. Przepraszam jeśli Cię obraziłem ale trzeba zacząć myśleć Tomcio :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Sprobuje innym razem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Nie poddawaj się, tylko zacznij robić postępy :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Oj zacznę i to od teraz. Proszę o zamknięcie bo w chwili obecnej nie mam szans ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Kandydat zrezygnował Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 16, 2015 Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Oczywiście, że widziałeś jak ktoś dawał bany z takim powodem. Byłem to ja i nie zgadzam się z wypowiedziami Panów, którzy uważają że kultura jest najważniejsza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts