RecCak Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Imię :Kacper Wiek :17 Staż na forum :3-4 miechy. Wiedza na temat serwera [0/10]: 8/10 O serwerze wiem sporo , bo pomagałem przy beta testach . O modach JB wiem naprawdę dużo , gdyż przegrałeem na nich 2-3 lata. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] :7/10 Jestem dyslektykiem dlatego tak słabo. Również w gimnazjum nie lubiłem j.polskiego. Serwer:JailBreak Dlaczego ty? :Jestem osobą odpowiedzialną oraz raczej zabawną. Bardzo lubię grać na serwerach JB , gdyż jest na nich wielka zabawa. Można pośmiać się z kolegami oraz poznawać nowe znajomości.Tak jak napisałem wyżej na serwerach JB 2-3 lata.Myślę że taka pomocna dłoń przyda się na serwerze. Proszę również o nie dawania negatywnych wypowiedzi , bo mnie np. nie znacie. Jeżeli ktoś z was chce mnie poznać bliżej zapraszam do popisania ze mną na pw. Dziękuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Nie spełniasz 1 wymogu 1. Minimum 100 postów. na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Również jestem na NIE. Nadrób posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 16, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 16, 2015 Przykro mi, ale także na nie. Nie spełniasz wszystkich wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Jak UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Niestety w tym wypadku, na wymogi nie można przymknąć oka. Złóż podanie jak już będziesz spełniał wszystkie wymogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Na Jb na razie nie potrzeba opiekuna, jeszcze nie jest nawet rozwinięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Wymagania to podstawa, przykro mi podanie odrzucone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 16, 2015 Owner Share Posted January 16, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts