Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Dejv
Nick oskarżonego:
Młody Jack 
IP lub SID oskarżonego:

Data i czas zdarzenia: teraz!
Przebieg sytuacji: Gadam sobie cos pod koniec mapy ze mi nie odpowiada kucanie i dopieprza sie do mnie jakis typ to z nim gadam kultularnie i dostaje muta na 40 min bez żadnego upomnienia nic tylko mut... Co to macie za samowolke na tym serwerze? Fajnie sie admini bawia nie ma co.... AHA POWOD MUTA "CISZA" xD Parodia! I 

Dowody: ....

• Haha 4
Opublikowano

Nick: Dejv

Przebieg sytuacji: Sprawa wygląda tak że pod koniec mapy gracz o nazwie " Dejv " zaczął wygadywać że mu nie odpowiada jak ktoś kuca więc powiedziałem graczowi 

ze jak mu nie pasuje ze ktos kuca to niech sobie zmieni serwer wtedy zaczął się kłócić więc zakończyłem temat dając mu muta na 40 minut. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Brak dowodów, czas "Teraz", brak jakichkolwiek oznaczeń (nick z forum, sid)

Powiem tak.. Z tego co już widziałem na forum to @ Dejvnie potrafisz się zachować, sam jesteś administratorem i doskonale wiesz że kłótnie z graczami są nie na miejscu, szczególnie jeśli chodzi o jakieś głupie kucanie itp.
Ta skarga jest totalnie bez sensu, zaznaczając że chodzi tu o jakieś 40 minut.
+ "Co to macie za samowolke na tym serwerze? Fajnie sie admini bawia nie ma co...." ~ daruj sobie komentarze tego typu i oszczędź roboty na forum.

Skargę puszczam bokiem.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.