Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Fullegit

Nick admina banującego: BoykaV8T

Data/Mapa: 

2019-04-05 23:31:44 dust2

SteamID: STEAM_1:1:180166175

Serwer (mod):    ★ Katujemy.eu | 3MAPS 128TR...                           

Opis sytuacji: Jak zwykle awp w ręce i na longa wcelowuje się i banik ;) 

Wycinek z konsoli: 

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

no tak nie chce się dużo rozpisywać bo tam ponoć chłopaki maja dużo dowodów na mnie mnie z 2 map z właścicielem xD chłopaki mapa de_BH_trening i lecicie to może będziecie odróżniać BH od ABH tyle :) 

PS nie udało się za "WH" dlatego za "ABH" xDDDDDD

Tu demka na rozpiskę jak by wam się nie chciało szukać Mirage- http://o10a.gotv.pro/srv56538/auto0-20190405-224246-1230960659-de_mirage-____Katujemy.eu___3MAPS_128TR__FreeVIP_Skiny_Kosy_Rekawiczki_Unikat_.dem.zip Dust- http://o10a.gotv.pro/srv56538/auto0-20190405-231955-622237970-de_dust2-____Katujemy.eu___3MAPS_128TR__FreeVIP_Skiny_Kosy_Rekawiczki_Unikat_.dem.zip

• Haha 2
Opublikowano

Rozpiska na podstawie tego demka : DEMO

06:12 do 06:22 - BH z bombsite B przez całą kuchnie + skok przez okienko do dżungli.

06:28 do 06:29 -Kolejny skok przez okienko.  

06:32 do 06:37 - Płynne BH od Respa CT na A bez żadnego błędu (BH robione pod górę).

07:03 do 07:04 -Kolejny skok przez okienko 

07:54 -Bardzo szybki strzał w przeciwnika chociaż go nie widział.

09:09 -Bardzo szybka reakcja.

09:41 do 09:47 -Piękne BH bez żadnego błędu.

09:59 -Kolejny bardzo szybki strzał.

10:48 do 11:03 -Perfekcyjne skoki bez żadnego błędu (pomijając uderzenia głową)

11:09 -Kolejny skok do okienka w dżungli (jak zacząłem cie oglądać na to nagle robiłeś błędy np: nie dokładne wskakiwanie do okienka)

13:12 -Skok bokiem do okienka.

34:16 do 34:22 -Bóg BH.

Dodam jeszcze , że każdy jego pojedynczy skok pył dokładny w 100% brak jakichkolwiek potknięć :)

Sprawdziłem tylko 2/4 demka i myślę ,że tyle wystarczy (Mogę jeszcze dopisać)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dorzucę coś od siebie z mapy dd2 Link do dema które rozpisałem: Here!

Masz ta rozpiska majster:

2:19 BH tutaj sie zaczyna
2:56 Kolejne bh
3:10 Kolejne
3:30 Kolejne
4:50 Kolejne
5:40 Kolejne
5:50 Kolejne
8:00 Bunnyhop nigdy się nie kończy :>
9:08 Kolejne nawet przy głupim zawracani zawsze siądzie perfect bhop?
11:30 Po pierwsze nie flusza tylko JW i next time script :>

Mała notka ode mnie, że słabego masz tego bunnyhopa jak skaczesz za pierwszym razem trzymasz tam swoją spacje czy ten Enter czy kij wie pod co masz zbindowanego tego bunnyhopa to 2 wybicie jest zawsze perfekcyjne, nie ma żadnego potknięcia niezbyt (legit) co nie? To samo co u @ BoykaV8T :)

Dodam też, że niezły tam show spectators^^

Idź sobie bunnyhopuj gdzie indziej biznesmen, ale u mnie nie będziesz bunnyhopować :) Eloo!

• Lubię to! 2
Opublikowano

+1 za rozpiskę teraz wiem że skoki na scrolu to ABH xDD jak by to wbił petron albo Pares to byście dopiero byście zobaczyli co to BH , ja nawet nie jestem ich 1/4 no ale dobra xDDD

PS pamiętajcie że demko jest opóźnione z 32 do 16 

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Specjalnie wcześniej wstałem, bo do pracy idę ah.  Oglądałem wczorajsze sytuację z 2-3 razy na zwolnionym i normalnie.  Strzały są za szybkie,  a tłumaczenie kolejnego "pro elo gracza" Że scroll przy tym pomoże,  sam próbowałem kiedyś na scrollu skakać i ten BH tak nie wygląda.  

Przeprszam za wczorajszy błąd na szybko nie ma co oglądać demek. Winny.  Brak UB

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.