Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: PATRZE KURWA A TAM STYPA

Nick admina banującego: Wilczek

Data/Mapa:02.04.19r około 23:20

IP/SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198330093349/

Serwer (mod):         deathrun                      

Opis sytuacji: grałem sobie spokojnie na serwerze, przeszedłem mapke i wybrałem bh, wziałem deagla a admin powiedział mi żebym dał go osobie która zaznaczona jest na czerwono bo tylko ona może go zabić, co oczywiście uczyniłem po czym dostałem kulke w głowe na co zareagowałem : co ty kurwa robisz, na co nasz kochany wilczek powiedział: no i banik na tydzień za obrazę admina :) czekam na szybką odpowiedź ponieważ chciałbym dziś jeszcze pograć z chłopakami (zaznaczam że nigdy nie miałem żadnego konfliktu z żadnym z adminów)

Wycinek z konsoli: wyłaczyłem csa od razu po banie

• Haha 1
Opublikowano

@ Wilkuu mógłbyś ? wydawałeś się spoko i nagle wyjeżdżasz mi z banem na tydzień mimo że dobrze wiesz że nie obraziłem cie a jedynie wyraziłem swoja flustracje tym że zabiłeś mnie gdy czekałem na moją kolej do pestek

Opublikowano

Wyglądało to tak ,żeby nie przedłużać zabiłem osobę która miała broń po czym osoba oskarżająca odpowiedziała "co ty kurwo robisz" tak usłyszałem więc ukarałem go banem na 10000min czyli 1 tydzień wcześniej jeszcze był on upominany kilkukrotnie o swoim zachowaniu. Po czym pewna osoba próbowała dołączyć na serwer i dostała podwojoną kare czyli 20000min po czym jego kolega się pyta czy dałem mu bana na ip. Więc z mojego punktu widzenia kolega chciał jeszcze dołączyć na serwer na drugim końcie. 
Pozdrawiam :D

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

@ Wilkuu nie upominałeś mnie, tylko KopeniXa który się z tobą droczył i pytał czy do niego przyjedziesz, mnie nawet nie upomniałeś tylko od razu zbanowałeś

poza tym jak sam powiedziałeś mogłeś się przesłyszeć, a ja wiem co powiedziałem więc mogłeś mnie zgagować, ja nie potrzebuje mikrofonu chce tylko poskakać ;P

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Więc tak.  Gracz nie obraził admina powiedział "co ty kurwa robisz" Nie było nic co mogło obrazić admina. Po obejrzeniu demka nie ma nic o obrazie admina tyle z mojej strony.  @ Vasti tyle ode mnie,  zastanów się co zrobić z adminem,  i z banem.  Zdecyduj co robimy. 

• Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.