Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: biolo
Imię: Daniel
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/愛biolo/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie: Byłem adminem na paru serwerach CS:GO, na jednym 1v1 i na paru surfach. Teraz prowadzę własny serwer w GTAV
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, byłem adminem różnież na serwerze 1v1
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5h dziennie
Dlaczego Ty?: Jestem osobą bardzo kontaktową, potrafię nawiązywać nowe znajomości oraz pomagać osobą które takowej pomocy szukają. Myślę, że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/sfdfws/
SID: STEAM_0:0:63319163

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

* Wymagania i zasady: http://katujemy.eu/index.php?/topic/24304-wymagania-na-admina-multi-arena-1vs1/
* Jeżeli podanie zostanie odrzucone kolejne możemy złożyć za 7 dni. 

@edit - Na stronie gametracker: wyświetla się czas spędzony na serwerze pod nickiem 愛biolo, wcześniej grałem pod nickiem biolo

@edit2 - Nie jestem toksyczny, jest to część mojego "show" które ma na celu cachęcić resztę graczy do konwersacji. 1v1 nie polega tyko na strzelaniu

@edit3 - Przepraszam za moje wpisy w tym poście nie byłem świadomy, ze nie mogę tego robić

@edit4 - W dniu dzisiejszym zmieniłem swoje zachowaniue o 360*, staram się pomagać ludziom na serwerze, udzielam potrzebnych porad. Czyż nie jest to dobra strona mojej osoby?

@edit5 - Gram na serwerze od miesiąca

• Zasłużony
Opublikowano

W sumie to jestem na tak

+wiek

+sm

+komunikatywny

+da sie z nim porozmawiać

+/- gt

-aktywność na forum

Opublikowano

na nie

- podszywal sie pod admina

- nie zbyt kulturalny tak jak piszesz

- 4/5 godzin dziennie? wyrabiasz tyle w tygodniu

-jedyne w czym pomagasz to mowisz mikro po mutacji, jestes toksyczny i agresywny

-sm

• Lubię to! 1
Opublikowano

A co do podszywania sie pod admina. Robiłem to jedynie w sposób prześmiewczy. To, że tego nie zrozumiałeś no to szkoda

Opublikowano

Na Nie 
- Nie Znam Cię gościu 
- GT 
- 0 aktywność na forum
+ Wiek 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Podanie odrzucam.
Popraw aktywność na serwerze, GT i dogadaj się lepiej z administracją... ale dopiero od następnego tygodnia gdyż przyznaje Ci bana na 7dni za podszywanie się pod administracje.

Pozdrawiam, hot man

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.