Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam na imię Marcin mam 22 lata pochodzę z Wielkopolski a dokładnie mieszkam w miejscowości Rawicz.

Przygoda z "CS GO" Rozpoczęła się 4 Lata temu na początku grałem na serwerach FFa a po Roku przeszedłem na Serwery 1vs1.

Po 5 miesiącach zostałem pierwszy raz Adminem na Pompa Team 1vs1 , Gdzie byłem tam adminem przez 1 Rok i 2 miesiące.

Potem musiałem się pożegnać i przeszedłem na How2kill tam też po kilku miesiącach zostałem Adminem na serwerze typu 1vs1.

po kilku miesiącach [5] Serwer niestety upadł. No i znowu szukałem jakiegoś ciekawego serwera 1vs1.

Po jakimś czasie Znalazłem się na "Arenieskilla" gdzie tez zostałem Adminem no około 5 miesięcy gdzie zrezygnowałem niedawno z owej rangi.

I tak o to jestem tutaj .Mam nadzieję że zostanę na dłużej i będę mógł grać wtedy kiedy chce a nie ze muszę wbić na serwer żeby wyrobić Godziny.

Pozdrawiam serdecznie 

♥Marcinek♥♥

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.