Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 31.03.2019 o 21:29, Zawiszak? napisał:

Ze względu na mniejszą ilośc adminów otwieram szybką rekrutacje :) 

Nick:^SkilleD^

Imię:Gabriel

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/^SkilleD^/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Bo nie mogę patrzeć na cheaterów na serwerze i dzieci które nie przeszły mutacji i krzyczą na serwerze ;d Każdy chce w spokoju pograć i mam zamiar im to zapewnić 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:4-5h dziennie 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:106724091

Czy posiadałeś już admina:tak

Czy posiadasz sprawny mikrofon:Posiadam

Coś o sobie:Pochodzę z Warmii i mazur, Moim Hobby jest Freerunning, troche piłka nożna ale wiadomo jak jest te upały nie dają żyć to sie grać nie chce ;d Rozpisałbym sie bardziej ale nie chce zanudzać ;d

Admin przyjęty otrzymuje o nas zwykłego Vip,a
Nie wiem czy mi się przyda jak za steama mam vipa i tak ;d ale nvm 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer:Dostałem informacje od  Kolegi który polecił mi tą sieć 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nick:^SkilleD^

Imię:Gabriel

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/^SkilleD^/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Bo nie mogę patrzeć na cheaterów na serwerze i dzieci które nie przeszły mutacji i krzyczą na serwerze ;d Każdy chce w spokoju pograć i mam zamiar im to zapewnić 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:4-5h dziennie 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:106724091

Czy posiadasz sprawny mikrofon:Posiadam

Coś o sobie:Pochodzę z Warmii i mazur, Moim Hobby jest Freerunning, troche piłka nożna ale wiadomo jak jest te upały nie dają żyć to sie grać nie chce ;d Rozpisałbym sie bardziej ale nie chce zanudzać ;d

Nie wiem czy mi się przyda jak za steama mam vipa i tak ;d ale nvm 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer:Dostałem informacje od  Kolegi który polecił mi tą sieć 

Moze teraz podpasuje 1000 minut prawie dobijane ;d 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Nick: Pyskata
Imię: Sylwia
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Pyskata/145.239.20.86:27125/
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałabym pomóc w wyłapywaniu cheaterów, ogólnej pomocy przy serwerze, aby umilić innym graczom czas spędzany na serwerze.
Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Tak 2-3 godziny.
Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:12412184 
Czy posiadałeś już admina: Tak. 
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak.
Coś o sobie: Jestem Sylwia która poza cs lubi aktywną formę spędzania czasu w aucie szybka jazda po autostradzie, ponadto uwielbiam muzykę oraz zwierzęta. ;>

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nick: szejki szoooki :3

Imię: Patryk

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/szejki szoooki %3A3/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chcę pomóc aktualnym administratorom w ogarnianiu serwera, zapełnić w mały sposób lukę, gdzie nie ma admina i jest samowolka. Uprzyjemnić grę innym, ogarniając tych, którzy utrudniają. Myślę że dodatkowa para rąk się jeszcze przyda.

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: To zależy od dnia i chęci, ale myślę że minimum 1h dziennie. Wiadomo zdarzają się dni, co się nie wejdzie, ale no :D Istnieje też życie prywatne i ciężko czasami pogodzić

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:14763531

Czy posiadałeś już admina: Tak, nawet tutaj.

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak 

Coś o sobie: Jak widać wyżej, mam na imię Patryk, liczę 21 wiosen. W cs'ka pykam już jakieś 10 lat +/-. Były admin serwerka z dużym doświadczeniem

Admin przyjęty otrzymuje o nas zwykłego Vip,a - Spoczko, walić svipa XD 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Przez zawitanie na sieć

Wiem że gt takie se, ale właściciele wiedzą ile potrafię spędzić czasu na serwie, więc łatwo to się nadrobi.

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nick: Nyno.

Imię: Dominik. 

Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.20.86:27125/top_players/?query=Nyno

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chce zostać u was na dłużej, dlatego myślę że się przydam, adminów nie ma dużo, są luki w grafikach myślę że  pomogę trochę ja załatać, byłem również UBT potrafię odróżnić wspomagacze, itp 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 1-3 jestem osobą pracującą 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: Tak, STEAM_0:0:123087482.

Czy posiadałeś już admina: Tak, miałem nawet swój serwer 4fun.

Coś o sobie: Pozwole sobie dodac linka. 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Po upadku starej sieci zrobiłem sobie przerwę od cs, wracam po 2mc przerwie a trafiłem przypadkowo wpisaująć w google.pl "sieci cs" xDD

Trochę humoru,  mam nadzieje że nie odbierzecie  tego źle :D

369137570_hahaha1.jpg.097465506213460f1f506f9beaad25f1.jpg1999392956_hahaha2.jpg.9bda193a7a53f34008357c0b4b12a714.jpg

Pozdrawiam ;)

• Lubię to! 3
Opublikowano

Nick:De LanG

Imię:Jakub

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/De LanG/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Mam dobre doświadczenie, umiem znaleźć czitera, jestem miły dla graczy, spędzam dużo czasu na serwerze. Nie czekam z doprowadzeniem do porządku jakiegoś gracza, jeśli widzę że lata np.z paka po mapie to ostrzeżenie i ban a nie jakieś fikimiki. 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 5, 6 h dziennie. 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID:Posiadam oczywiście :) STEAM_0:1:161113434

Czy posiadałeś już admina:Tak, kilkukrotnie. 

Czy posiadasz sprawny mikrofon:Się wie :D

Coś o sobie:Mam na imię Jakub, 17 lat. Pochodzę z woj. LUBELSKIEGO. Mam paru znajomych na serwie. Interesuje się sportem, muzyka i graniem w Cs :P

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Poleciła mi go moja znajoma @ dick1337już od dłuższego czasu mówiła mi żebym wbił i pogral na serwie. No to wbilem i bardzo mi się spodobał. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Nick:Kodi#fajter

Imię:Konrad

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Kodi#fajter/145.239.20.86:27125/ oraz https://www.gametracker.com/player/#fajter`/145.239.20.86:27125/ i https://www.gametracker.com/player/fajter`/145.239.20.86:27125/ grałem pod 3 nickami odkąd wróciłem

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Widzę co się dzieje na serwerze, z racji na poziom administracji, która mnie zatrważa chciałbym pomóc w opiece nad serwerem. 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:do 5 godzin dziennie

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: nie posiadam konta steam z grą

Czy posiadasz sprawny mikrofon:tak

Coś o sobie:Ogólnie byłem graczem w cs:go ale wróciłem do 1.6 po 3,5 roku, wcześniej grałem 5 lub 6 lat w 1.6 od młodziaka, ostatnie 2 lata 1.6 spędziłem właśnie na katujemy, sexy fotkę chcecie? jeśli będziecie chcieli dać mi admina to kupię 1.6 na steam, inaczej nie widzę sensu kupowania 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer:na serwer trafiłem dawno, już w 2014 roku, grałem pod nickiem my head*sh00t 4 y0u, ale nie pamiętam w jaki sposób się tam dostałem
  • Lubię to! 1
Opublikowano
Nick: ツ

Imię:Szymon

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ツ/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Pomóglbym napewno w utrzymaniu porzadku na serwerze często gram długo gram aktualnie jestem cale dni w pracy ale juz za 2 tygodnie będę praktycznie dostepny 6dni w tygodniu od godziny rannej do wieczornej :)
a napewno potrzebujecie admina który wbije o prawie kazdej porze dnia i nocy na serwer :)

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: W ciagu dnia jak pisałem wyzej teraz okolo od godziny 20:30/21-3:00 jak mam wolne w pracy mogę grać nawet 10-12h dziennie jeśli bedzie to potrzebne.

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:457947760 

Czy posiadałeś już admina: Tak, na innych sieciach/sewerach " JB/DD2/4maps/ffa" 

Coś o sobie: Jestem Szymon mam 17lat mieszkam w Gdyni, aktualnie jestem w Londynie w robocie interesuje się miedzy innymi motoryzacja oraz informatyką :) 

Admin przyjęty otrzymuje o nas zwykłego Vip,a  : ?? ?? ?? ?? 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Szczerze mówiąc przypadkiem/ z nudów spodobał mi się klimat u was to zostałem, chce spróbować zostać na dłuzej ;) 
  • Lubię to! 1
Opublikowano
Nick: `Panda

Imię: Filip

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Panda/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ, grając na serwerze zauważam częsty brak admina, jestem na tyle często, że jest ten brak bardzo zauważalny i irytujący. Dlatego chciałbym również jakoś zadziałać w tą stronę by podwyższyć tą ilość aktywnych adminów.

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 5-6h około na dzień

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:21635806

Czy posiadałeś już admina: Tak.

Coś o sobie: Jestem graczem sportowcem, poświecam dość szczególną uwagę na detale ale i lubię mieć do siebie i nie tylko, dystans. 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Przypadkiem wszedłem na stare zapisane numery ip dd2 zapisane w notatniku :D 

• Lubię to! 2
Opublikowano
Nick: ✮..€iapEkk..✮

Imię: Szymon

Link do GT: Nie wiem co oznacza skrót GT 

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ denerwują mnie osoby bez mutacji oraz osoby używające tzw. cheatów

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 6h

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: Nie posiadam

Czy posiadałeś już admina: Nie 

Coś o sobie: Nazywam się Szymon mam lat 17 jestem w stanie spędzić na serwerze bardzo dużo czasu

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Zaprosił mnie na was serwer administrator Bad Boy
  • Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nick:ツ

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Zauwazylem ze bardzo malo jest adminow na serwerze w porach nocnych jak i dziennych ja owszem chodze do szkoly 
ale jestem aktywny od piatku do niedzieli w porach nocnych i dziennych rowniez rannych. poniedzialek - czwartek pory nocne 
chce spróbować czegoś nowego miałem admina na ffa oraz jb raz zdarzylo mi sie na zombie modzie ale to był przypadek. (pomoc w utrzymaniu porzadku na serwerze) 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:457947760 

Czy posiadałeś już admina: tak *nie tu*

Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak

Akceptujesz obowiązkową składkę? tak

Coś o sobie: Szymon 17 lat 180cm brunet Gdynia zawodówka elektryk 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: z nudów zostałem na troche wiecej miałem przerwe byłem za granicą w wakacje (praca) dlatego GT takie jakie jest.
  • Lubię to! 1
Opublikowano
Nick:ツ

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Zauwazylem ze bardzo malo jest adminow na serwerze w porach nocnych jak i dziennych ja owszem chodze do szkoly 
ale jestem aktywny od piatku do niedzieli w porach nocnych i dziennych rowniez rannych. poniedzialek - czwartek pory nocne 
chce spróbować czegoś nowego miałem admina na ffa oraz jb raz zdarzylo mi sie na zombie modzie ale to był przypadek. (pomoc w utrzymaniu porzadku na serwerze) 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:457947760 

Czy posiadałeś już admina: tak *nie tu*

Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak

Akceptujesz obowiązkową składkę? tak

Coś o sobie: Szymon 17 lat 180cm brunet Gdynia zawodówka elektryk 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: z nudów zostałem na troche wiecej miałem przerwe byłem za granicą w wakacje (praca) dlatego GT takie jakie jest.

REFRESH x2

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
Nick: 

Imię: Jakub

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/益/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Po pierwsze mało adminów, po drugie jak nie ma adminów to pojawiają sie cziterki jak i gracze którzy łamią 
regulamin.

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Dużooo ( 2-3h, nawet do 5h )

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: No ba że posiadam STEAM_0:1:219929821

Czy posiadałeś już admina: Yep 

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Nope

Akceptujesz obowiązkową składkę?  Jakoś sie dogadamy 

Coś o sobie: Nazywam sie Kuba mam 18 lat :) 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Poprzez forum 
  • Lubię to! 2
Opublikowano
Nick: shinga

Imię: Jakub

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/shinga/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Zamierzam zaprowadzić porządek i ład na serwerze, gdy aktualnie nie ma dostępnych adminow. 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Nie jestem w stanie określić ile będę mógł poświęcać czasu na gre, ale na pewno będę wyrabiał normę na serwerze

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:210551081

Czy posiadałeś już admina: Tak

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Mam mikrofon, na dniach mam nadzieje ze przyjedzie kurier z nowym mikrofonem

Akceptujesz obowiązkową składkę? Pewnie

Coś o sobie: Jakub 22lata, miłośnik zwierząt i opadów atmosferycznych.

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Szukalem odpowiedniego serwera do spędzania wolnego czasu, okazalo sie ze trafilem w dziesiątkę.
  • Lubię to! 3
  • Wow 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.