Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: hanq6

Imię: Damian

Link do GT:  stare IP ; nowe IP 

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Jest to jedyny serwer na którym gram. Czasami na serwerze brakuję rygoru, przez co powstaje anarchia. Chciałbym dopilnować porządku. 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Różnie, przedwczoraj 2,5h, wczoraj 6h, dzis na obecną chwile ponad godzinę.

Powiedzmy mniej więcej 3 godzinki. Zacząłem ''urlop'', więc od paru dni mam tego czasu sporo. :default_biggrin:

STEAM_ID: STEAM_0:0:9222712

Czy posiadałeś już admina: Tak, nie jeden raz. Dodatkowo byłem tutaj op. 3mapsa.

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak.

Akceptujesz obowiązkową składkę?: Tak

_ _ _ ____________________ _ _ _ ___________________ _ _ _

Coś o sobie: Mieszkam w woj. Mazowieckim, w naszej ukochanej Stolicy.. Moje zainteresowania często się zmieniają, obecnie coś tam sobie kopię w piłkę, również uwielbiam grać w ping ponga :cryingg: i pojeździć na rowerze. Lubię oglądać sporty walki, piłkę nożną, siatkówkę kobiet. Obecnie mam ''urlop'' od pracy i mam dużo wolnego czasu. Lubię piwko, wódkę mniej. Jestem lekkim służbistą. Praktycznie cały czas jestem dostępny na steam oraz forum, można mnie powiadomić w razie burdy na serwerze. 

W 1.6 zacząłem grać w 2k15, po paru miesiącach gry byłem adminem, zawsze gdzie nie grałem miałem admina, dlatego składam podanie również tutaj. No to tyle o mnie.

_ _ _ ____________________ _ _ _ ___________________ _ _ _

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Przez CSSetti gdzie znalazłem 3mapsa, na którym zostałem opiekunem.

Spoiler

Dla ścisłości, są dwa GT, stare i nowe które nachodzą na siebie, tam gdzie dziura to te godziny są w nowym GT i na odwrót.

czyli tak to wygląda

image.png.9f40368d0665a54444cf4f16f1b4f260.png

+ 3 dni temu grałem na dwóch innych nickach haxior + kamil = 2h. Łącznie w tygodniu wyrobiłem ponad 16 godzin.

image.png.e2f2c5080f06f408d4c226a219fd12f4.png

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nick: Hajt. AkkA BanSuJJ Dziffko 1337

Imię: Patryk

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Hajt. AkkA BanSuJJ DziffKo 1337/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Wracam po przerwie, spodobał mi się serwer więc myślę że pomogę :) 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 4/5h dziennie

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:554922931

Czy posiadałeś już admina: Wiele razy oraz w przeszłości posiadałem swoje serwery

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak

Akceptujesz obowiązkową składkę? Tak

Coś o sobie: No cóż mieszkam w woj. Podkarpackim, interesuje się z pasji kickboxingiem ale nie stronie od dobrego melanżu :P 
Taki chłopaczek z sąsiedztwa :D

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Przez forum 

Pozdrawiam <3

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nick: CalyJa

Imię: Iwo 

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/CalyJa/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ byłem już administratorem na tym serwerze i wiem co z czym jeść żeby było dobrze ;) 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: od pon-pt od godziny 18 do 23 w sobote 17 do rana oraz w niedziele od rana do 23 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:453620049

Czy posiadałeś już admina: Tak 

Coś o sobie: 20 lat i mój życiorys napisał ktoś z problemami psychicznymi oraz pod wpływem alkoholowym 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Gram u was na serwerze od czasów H*K a szczerze moja pamięć nie sięga tak daleko żeby przypomnieć sobie jak do was trafiłem
Oznaczam żeby szybciej doszło do odczytania ;) 
@
   Gosia ?!
@
   Zawiszak?

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nick: ice ice babe

Imię: Radosław 

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ice ice babe/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Nie zawsze i w każdym czasie jak gram jest admin a gram sporo 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 6-7 godzin na serwerze 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:747980

Czy posiadałeś już admina: Nie

Coś o sobie: bez stronny  

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: przypadkiem 
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nick: zultyser

Imię: Bartek

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/zultyser/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Nie ma co ukrywać że serwer aktualnie potrzebuje aktywnej administracji. Często muszę używać działu zgłoś czitera ponieważ niestety ale w przypadku kiedy trzeba zbanować kogoś kto oszukuje nie ma nikogo kto może zbanować takiego gracza. Piszę to podanie po raz drugi z wiadomych przyczyn, tym samym zapewniając że zapoznałem się w pełni z regulaminem serwera.

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Dziennie kilka godzin.

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:77027910

Czy posiadałeś już admina: Tak, kilka lat temu.

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak.

Akceptujesz obowiązkową składkę? Tak.

Coś o sobie: Nazywam się Bartek, mam 20 lat. Mieszkam w Łodzi i na codzień interesuję się muzyką oraz grami komputerowymi. Swój wolny czas poświęcam na grę, oraz spotkaniu ze znajomymi w luźnej atmosferze przy piwie i śmiesznym papierosku. Pozdrawiam.  

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Rok temu podczas wyszukiwania serwerów w grze.
  • Lubię to! 8
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nick: bartekkiller

Imię: bartek

Link do GT: nie mam GT

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: błem adminem cs 1.6

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 1gdz a nawet więcej 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID:STEAM_0:1:581677305

Czy posiadałeś już admina: tak

Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak

Akceptujesz obowiązkową składkę? tak

Coś o sobie: nazywam się bartek mam 16lat i pochodzę z zachodnio-pomorskie mój ulubiony kolor to czarny lubię grać takie gierki jak cs 1.6,minecraft i takie różne gry.

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: taki kolega mi podał 
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wow 1
  • 3 tygodnie później...
  • Premium
Opublikowano
Nick:666Apostol

Imię:Grisza

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/666Apostol/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ostatnio wróciłem na serwer i jestem w ciężkim szoku co się stało , że jest tak mało adminów ,
 a odpaleńców sporo. Byłem już kiedyś tu adminem i skarg nie było raczej , Gosię i Zawiszaka znam długo i chyba wiedzą , że mogą mi zaufać :) 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: różnie , zależy od zmiany w pracy 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: 0:0:38022435

Coś o sobie: Ten punkt jest chyba mało ważny w szybkiej rekrutacji :) 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Chciałbym , żeby moja pamięć sięgała aż tak daleko , było to bardzo dawno , więc nie pamiętam :) 
  • Lubię to! 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nick: TheCinkowski

Imię: Marcin

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/TheCinkowski/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym o ile brakuje adminów

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: W zależności od dnia, raz godzinę, raz 3 godziny, a jednego dnia nie wejdę w ogóle (charakter pracy)

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:520251158

Coś o sobie: W sumie to nie mam pojęcia co napisać

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Teraz to już nie pamiętam

Tak wiem wiem, GT dziurawe jak ser, ale tak jak pisałem w punkcie "Ile czasu możesz poświęcić"

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Ale ze ez

Imię: Dawid

Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Ale ze ez/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Dlatego że chciałbym pomóc bo brakuje adminów na serwerze i też gra dużo cziterów i nie ma kto ich banować

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: od 3 do 4 godzin dziennie

Czy posiadasz konto Steam z grą cs 1.6 Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:461565886

Coś o sobie: Nie mam pojęcia co na pisać

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Przypadkiem

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
Nick: BezStresu^

Imię: Piotruś

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/BezStresu^/145.239.20.86:27125/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bo logout mi kazał ;) 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: ciężko powiedzieć... Myślę że raz dziennie powinienem być 

Czy posiadasz konto STEAM z grą cs 1.6? Jeśli tak podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:7550809

Czy posiadałeś już admina: tak ale dawno temu

Czy posiadasz sprawny mikrofon: tak

Akceptujesz obowiązkową składkę? Jeśli trzeba(?) 

Coś o sobie: nie lubię pisać o sobie. 

W jaki sposób trafiłeś na nasz Serwer: Przypadkiem
  • Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.