Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ocenka plis

Gn3Lh9G.png

Banner [2k18]

1qWiswU.png EnrOrZ1.png

w80GFAf.jpg

W spojlerze bo duży.

Plakat Reklamowy (To nie reklama zadna bo i tak strona nie istnieja tak samo jak zawód..) [2k19]

nPoxKyq.png

Banner [2k18]

WKowVbL.png

Rangi [2k18]

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Ikonki TS są dosyć takie średnie.

Nie zmienia to faktu iż i tak uważam, że twoje banery i sygnatury są naprawdę ładne.

Leci plusik za dobra robotę.

Opublikowano

Jako, że tak to ujmę kolega po fachu powiem tak: (tylko mnie tu źle nie zrozum nie hejtuje cię czy coś xD)

- banery i awatary 2k19

naprawdę tak bardzo standardowe niczym się nie wyróżniają na tle innych. Nie ma na nich za dużo lecz to i dobrze bo nie są one przesądzone moje takie tipy - tła nie rób z jednego obrazu tylko z paru pobaw się tym najlepiej gdybyś pobrał jakąś paczkę efektów. (nie wiem z jakiego programu korzystasz lecz na sławnym ps polecam paczki GFX)

- plakat reklamowy moim zdaniem bardzo fajny lecz bardziej by się nadawał na ulotkę.

- baner 2k18 ten napis w rogu no powiem masakra jak dla mnie. kolory fajnie się łączą ale również za bardzo zlewają paleta ma miliony odcieni używaj tzw kodów kolorów.

- rangi ts no tam za dużo nie można wymyśleć ważne żeby na pierwszy rzut oka było wiadome co ma dana ranga oznaczać. jak dla mnie są okej.

Sumując widać, że masz zajawkę na to co robisz i ci to całkiem dobrze wychodzi jak dalej będziesz się rozwiał w tym kierunku będzie super. życzę ci świetlanej przyszłości w pracy jako grafik i mocno trzymam kciuki :D

• Uwielbiam 1
  • 5 lat później...
  • Zasłużony
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.