NismO Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Nick: NismO Imię: Michał Wiek: 17 za 2 dni 18 Staż na serwerze: Na serwerze gram już długo. Mam przegrane ponad 80h. Doświadczenie: Duże Posiadałem własny serwer cod mod. Byłem adminem na kilku innych serwerach. (mogę podać nazwy). Z zawodu jestem informatykiem (dopiero się uczę ). Moim hooby jest modelowanie przestrzenne 3d. Znajomość AMX [0/8]:6,5/8. Umiem w pełni obsługiwać amxmodmenu. Dodatkowo umiem wgrywać pluginy, ustawiać cvary oraz edytować pluginy (niestety na razie nie skomplikowane, nadal się uczę) Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, wspominałem już wyżej. Dlaczego Ty?:Dlaczego ja? hmm ... Mam duże doświadczenie, chciałbym pomóc w ogarnięciu cziterów . Jestem dosyć długo na serwerze, ponieważ długo gram. I czasami widzę czitera a brak jest admina . Myślę że mógłbym się przydać . Posiadam kulturę osobistą i umiem rozwiązywać konflikty. Kontakt: gg, facebook, e-mail STEAM:Nie posiadam i raczej nie będę posiadał . Jest on mi nie potrzebny . Za to mam CS GO na steam'ie (wiem nie ma nic wspólnego z tematem ) Akceptujesz regulamin admina?: TAK Akceptujesz regulamin serwera?: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Niestety opowiedziałeś o sobie dużo, podanie napisane starannie ale niestety: -Amx + -Wiek + -Staż + -Steam - Niestety Steam jest wymagany i wątpie że zdobędziesz tą range, na tą chwilę jestem neutralny :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Bez steam nie ma Admina polecenie H@ temat można zamknąć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 15, 2015 Author Share Posted January 15, 2015 Widziałem wymagania, i wiedziałem że trzeba posiadać steam. No niestety, dla mnie steam z cs 1.6 nie jest jakoś bardzo potrzebny więc nie zakupie go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippeR Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Steam kosztuje 10zl masz 18 lat i nie stać cię? Steam to jest podstawa Jestem na Nie, temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 15, 2015 Author Share Posted January 15, 2015 Co z tego że mam 18 lat? Nie chcę kupić CS 1.6 na steamie ponieważ jak już mówiłem jest mi nie potrzebny . A wyrzucać pieniędzy w błoto nie chcem. Złożyłem podanie tylko i wyłącznie po to aby pomóc w ogarnieciu serwera czasem gra pełno cziterów a adminów brak. Nie chcę z tego powodu kupować gry . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 15, 2015 Owner Share Posted January 15, 2015 Steam to podstawowy wymóg na Admina. Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 15, 2015 Owner Share Posted January 15, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts