RecCak Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Nick:RecCak Imię:Kacper Wiek:17 Staż na serwerze:Serwer jest nowy. Wszystkie godziny będę nadrabiał. Doświadczenie:W byciu adminem na jailu mam całkiem spore. Byłem adminem na kilku serwerach , i byłem również opiekunem serwera. Znajomość AMX [0/8]:6 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tka jak wspomniałem wyżej , byłem adminem i opiekunem. Dlaczego Ty?:Jestem osobą odpowiedzialną , oraz zabawną. Jestem bardzo kreatywny co napewno przydaje się do prowadzenia różnych zabaw. Posiadasz mikrofon?:Tak. Kontakt:Steam,forum,gg,serwer,skype. STEAM:Posiadam. Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Jestem na tak napewno ogarnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Jak najbardziej na tak. Bardzo dobrze spełnia swoją role na 801. + pomagał w beta testach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 15, 2015 Owner Share Posted January 15, 2015 Wielkie tak, reklama wykupiona lada moment serwer się zapełni a JB bez Admina to nie serwer. Podanie przyjęte Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 15, 2015 Owner Share Posted January 15, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts