Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Konar

Nick admina banującego: Smok

Data/Mapa: 26/03 - 01:10 AM (mapy nie pamiętam)

SteamID: STEAM_1:1:71856589

Serwer (mod): 1v1 arena                              

Opis sytuacji: Przykleiły mi się do buta jakieś 2 dzieciaki na voice chacie, jak Bóg mi świadkiem nie mam pojęcia z jakiej okazji. Bawiliśmy się wszyscy wyśmienicie słuchając gróźb zajebania maczetą kierowanych w moją stronę. Tak, ja śmiałem się najgłośniej. Tak, ja komentowałem intelekt chłopaczków sepleniących groźby przez mikrofon na voice chacie. Niestety admin przerwał przedstawienie swym palcem sprawiedliwości. Mute dostałem razem z koleżkami o nickach Skorpion i badyl (o ile dobrze pamiętam) Sporo padło pytań za co ja zostałem ukarany, lecz kolega Smok w swojej wielkiej mądrości admina nie raczył nam zdradzić swoich sekretów. Postanowiłem dopytać sam, wciąż z tym samym rezultatem. Ostateczną moją broń wyciągnąłem 10 minut po godzinie 1 w nocy, szybko wklepując najmocniejszą swoją inkantację przeciwko smokom - wcisnąłem enter. Serwer drżał w niedowierzaniu widząc na chacie: "Smok 3 metry kija w dupie". Zbanowany zostałem na ponad tydzień.

Link do bana na sourcebans: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&searchText=konar&Submit=Search

//Edit: Byłbym zapomniał, kij w dupie to odniesienie do gróźb zmutowania kierowanych do osób pytających za co zostałem zmutowany. 

Pozdrawiam serdecznie, Konar

Filantrop

Zapaśnik Sumo

Hokage

• Haha 1
  • Deserved
Posted

Po konsultacji z @ hot man kare skracam do 24h. Jeśli uważasz, że ban jest niesłuszny, napisz skargę w dziale aren 1vs1.

• Like 1
  • Deserved
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.