SoBoL Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Nick: ^1^*Saßle Imię: Mateusz Wiek: 19 Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/^1^*Saßle/ Doświadczenie: W CS GO jeszcze nie byłem nigdy administratorem Znajomość sourcemoda [0/10]: 0 Czy byłeś/aś już adminem?: Nie. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3h w tygodniu 4h w weekendy ale zależy Dlaczego Ty?: Lubię wyzwania oraz pomagać innym graczom, szybko się uczę serwer wydaje mi się porządny są tu również przyjaźni gracze dzięki którym przyjemnie się tu gra często widzę na serwerze perfidnego cheatera i nikt nie może z tym nic zrobić ponieważ nie ma osoby do uprawnionej zbanowania. Posiadasz mikrofon?: Tak. Kontakt: [email protected] SteamID: STEAM_0:0:203320700 Posiadasz konto prime?: Tak. Akceptujesz regulamin admina?: Tak. Akceptujesz regulamin serwera?: Tak. Akceptujesz regulamin forum?: Tak. Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Tak.
Legend Karcok Posted March 24, 2019 Sponsor Legend Posted March 24, 2019 Czemu nie, kiedyś musi być ten 1x ;) + Wiek + W miarę aktywny + Podanie szybko i przejrzyście napisane + Zapotrzebowanie na adminów - SM, parę podstawowych komend ogarniesz, o to się nie martwie - Forum, a w zasadzie jego brak - No i ta interpunkcja w podaniu To nie jest podanie na redaktora, owszem. Ale chyba lepiej jakby to było bez tych przecinków już 1 1
Dominikk Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 @ fapol @ Nikko @ Marshmelllo Proszę o komentarz Tak lub Nie, +3 argumenty.
Bad Boy Posted March 25, 2019 User Posted March 25, 2019 Mocne +1 Sobol jest osobą bardzo kreatywną oraz jestem pewnien że serwer przypinował by wraz ze mną w 100%
Dominikk Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Jestem na TAK. + Znam osobę z serwera, + wiek, + tak średnio z aktywnością, ale jest, - SM, ale myślę, że nauczysz się, - aktywność na forum, myślę, że nadrobisz. Dam ostateczną odpowiedź w czwartek. Co mówić POWODZENIA! // Czekamy na odpowiedź innych adminów.
Dominikk Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Ze względu na duże zapotrzebowanie przyjmuje na okres próbny 7 dni. Jeżeli nie będzie z tobą żadnych problemów zostajesz. Trochę aktywny jesteś na serwerze i popraw aktywność na forum! W celu dokończenia rekrutacji na ts3, umówimy się na pw lub steam Jakieś problemy będziesz mieć, zapraszam na PW forum lub steam, link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198193284667/
Dominikk Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts