KaspixQ Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 1. Pierwszą propozycją jest zmiana broni na rozgrzewce np na deagle lub usp zamiast ak-47. Ponieważ przydałoby się jakieś odświerzenie ewentualnie mogły by być losowe bronie. 2. Drugą propozycją jest nie zaliczanie rankingu podczas rozgrzewki ponieważ przez to można spaść z topki a na rozgrzewce jest za duży młyn dlatego łatwo zginąć i stracić punkty. 1
KaspixQ Posted March 24, 2019 Author Posted March 24, 2019 domen ja nie chce żadnego wywiadu ogarnij się bo na serwie też wkurzasz
Dominikk Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Dobra, nie kłóćmy się , a do propozycji: 1. Jestem takiego samego zdania żeby mieć inne bronie na rozgrzewce żeby potrenować z innej broni, a nie ciągle ten AK-47... . 2. Są plusy i minusy, plusem tego jest, że można się wbić, zdobyć więcej punktów itp. jak zabijemy np. @ Kwiatuktóry jest w top1 (jak dobrze wiem). Wyłączenie tego będzie, że osoby będą kampić na respie lub dla żartów będą grać na rozgrzewce. 1 1
Recommended Posts