Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: jSida

Nick admina banującego: hot man

Data/Mapa: 21.03.2019, jakoś 18:50 am_minecraft_KAT_x

SteamID: STEAM_0:0:1669335

Serwer (mod): Arena 1v1                            

Opis sytuacji: No ogólnie nie powiem śmieszny banik, po wyrwaniu heada ze scouta admin sarcasm chyba poszedł na specta(nie jestem pewien) bo na arence na ktorej powinien być go nie widziałem, no i co i grałem kolejne rundy były prawie tylko awki i scouty(arena1-3) scouty no przegrywałem każde prawie, awki nie do końca. No i gram sobie na lajcie przypomnę że trochę czasu przedtem bany leciały konkretnie mam na myśli "wh", "aimbot", "mulithack" etc. Zapamiętajcie to bo będzie ważne. No i gram se strzeliłem kiłka inhuman flicków do chłopów w powietrzu, serwer jest 128 ticków to logiczne że chłopów w powietrzu łatwiej się ściągało niż 64tick w powietrzu. Strzały był co do piksela celowany sugerując że gram na smooth czy aim assist, flickując na oko ponad 250unitów bym na prawdę musiał grać z fov'em 180 co jest nie możliwe żeby ktoś nie zauważył, sam się zesrałem jak kilka strzałów weszło z dupy ale no admin hot man nawet nie spróbował czegokolwiek sprawdzić na demku najwidoczniej czy cokolwiek bo ban poleciał ZA WSPOMAGACZE nie za konkretną rzecz jak poprzednie przypadki. Strzały były precyzyjne co do unita. Admin najwidoczniej kompletnie nie znający się na tym co robi. Nawet nie mam co powiedzieć bo nawet sam admin nie wie za co dostałem bana XDD

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>hot man</u></b><br />Powód: <b><u>wspomagacze</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>hot man</u></b><br />Powód: <b><u>wspomagacze</u></b>.

SourceBans: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:1669335&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Ban nie jest za to że strzelasz jak nie wiem kto, tylko za to że w momencie w którym na Ciebie patrzyłem przy każdym Twoim dłuższym skoku celownik Ci latał jak szalony. 
Decyzja została podjęta przeze mnie, nakierował mnie na Ciebie @ Sarcasmjak i paru innych graczy.
Dokładnym powodem i podejrzeniem do bana jest strafe script który jest formą wspomagacza/oszustwa. 

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.