.:Tomek:. Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Nick: .:Tomek:.Imię: TomekWiek: 15LatStaż na serwerze: Od Grudnia 2014rDoświadczenie: W Cs gram dobre 6 Lat.Znajomość AMX [0/8]: 5Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jestem adminem na Cod Mod 801lvl i już wszystko ogarniam.Dlaczego Ty?: Dlatego że mam już doświadczenie w JB , grałem parę miesięcy temu i wiem co i jak. Posiadam kulturę osobistą.Dale przykład innym ,jestem miły i przyjacielsko nastawiony.Posiadasz mikrofon?: TakKontakt: Skype/Steam/Forum/GG/FB/AskSTEAM: Posiadam - http://steamcommunit...inistratorTomekAkceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jestem na tak. Myślę, że sobie poradzisz. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jestem na tak. Myślę, że sobie poradzisz. :) Jak Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Serwer świeży a reklama zostanie wykupiona lada moment więc będzie full. Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts