KaspixQ Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Nick z serwera :KaspixQ Imię: Kacper Wiek: 14 Steam ID: STEAM_0:1:430895145 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/KaspixQ/147.135.199.68:27015/ mam ponad 14h Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Nigdy nie miałem Admina na serwerach lecz oglądałem dużo filmów na ten team i postaram się jak najszybciej uzupełnić moje braki w SM. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):6/10 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Nazywam się Kacper pochodzę z Gdańska od kilku lat zajmuję się montażem filmów i robieniem grafik.Jeśli chodzi o CSGO gram w niego od 2lat mam trochę doświadczenia w tą grę. Łącznie na dwóch kontach posiadam ponad 1000h. Bardzo lubię innych ludzi nie mam problemu z zawarciem nowych kontaktów na serwerze jestem nawet lubiany oczywiście są osoby które za mną nie przepadają. Jestem miły dla innych i staram się w każdy sposób pomóc innym lecz czasem miewam gorsze dni jak każdy człowiek. Jestem otwarty w stronę serwera oferowałem nawet współpracę z serwerem ale mi odmówiono.ROZUMIEM TO. Zawsze chciałem posiadać Admina na jakimś serwerze choć go nie posiadałem to i tak staram się pomagać administracji w każdy sposób. Jedynym z moich minusem jest to że jestem młody ponieważ mam 14lat Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2 lub 3h w tygodniu ale w weekned 4 lub 5h Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Akceptacja regulaminu admina/serwera: (Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał) Linki do poprzednich podań: To jest pierwsze Kontakt: https://steamcommunity.com/id/KaspixQ/ Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE EDIT1: Powinno byc dobrze z GT już EDIT2: Na serwerze w toptime mam prawie 15h a na GT 200minuts WTF?
Dejv Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Na nie... -brak dosw -brak mutacji -nie potrafi napisac poprawnie GT -sm na6/10 a nigdy adma nie mial "Miałem wielokrotnie admina, znam doskonale menu admina oraz wszystkie podstawowe komendy"
Legend Karcok Posted March 20, 2019 Sponsor Legend Posted March 20, 2019 Przegrałeś na serwerze ledwo 4h. Rejestracja na forum wczoraj. Wiek, jak i samo doświadczenie robi swoje. Mówiłem ci dzisiaj na serwerze że to nie ma sensu, bo i tak to podanie odrzucę. Więc nie mam pojęcia czemu je składasz.
Legend Karcok Posted March 20, 2019 Sponsor Legend Posted March 20, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts