prince Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Nick: prince Imię: Tomek Wiek: 21 Staż na serwerze: Ponad miesiąc Doświadczenie: 7 lat + Znajomość AMX [0/8]: 6 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: Przez 5 lat byłem adminem i H@ sieci owoce-egzotyczne.pl, która niestety zakończyła działalność w ubiegłym roku. Adminowałem również na serwerze DM Gamesboard.pl. Aktywnie uczestniczyłem w plewieniu dziadostwa wrzucając złapanych cheaterów na blacklisted.pl. Ponad 700 złapanych i zbanowanych odpaleńców licząc tylko steamowców. Nsów nie liczę bo liczba byłaby 4-cyfrowa ;D ( nie mylić z tym szitem które aktualnie istnieje pod banderą Blacklisted.pl, nie te czasy, ranga BLa znacząco spadła w ostatnich latach ) Dla potwierdzenia przykładowe konta z których wrzucane były zgłoszenia : http://www.blacklisted.pl/profile,prince,442.html http://www.blacklisted.pl/profile,OwoceEgzotyczne,15629.html Jestem zdania że mam do tego kompetencje i umiejętności. Miałem dosyć sporą przerwę ze względu na studia, jednak myślę że jeszcze nie zerdzewiałem i pamiętam jak to się robi ;D Przez kilka ostatnich dni byłem troszkę mniej aktywny na serwerze ze względu sesję, która na szczęście już dobiega końca. Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561197963849658 GG: 2230062 m@il: [email protected] STEAM: STEAM_0:0:1791965 Akceptujesz regulamin admina?: Yop Akceptujesz regulamin serwera?: Yop Pozdrawiam, prince 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Duże tak, widać, że mega ogarnięty ziomek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jak najbardziej tak. Wielkim plusem jest tu wiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jestem na neutral niby wiek jest przegrane 20h ale wciągu tygodnia masz przegrane półtorej godziny na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prince Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Up Wspomniałem o tym w podaniu, jestem w połowie sesji. Niektórych rzeczy się nie przeskoczy, są Priorytety i priorytety ;D Down: Jeżeli ktoś ma uwagi to chyba warto się do nich odnieść, nie lubię niedopowiedzeń i niejasności ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jestem na Tak, lecz nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Często aktywny, myślę, że ogarniesz, przepraszam za poprzedni komentarz, przypomniałem sobie że to ty :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Często na serwerze, jestem na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
co co ty ;D Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Znam tego ormowca już 40 lat :D. Jestem na tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: SID: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts