Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela: .Xyz
Nick oskarżonego: Grabuśś
IP lub SID oskarżonego:

Data i czas zdarzenia: 20:30

Przebieg sytuacji: Fajnego macie admnia64302759_Beztytuu2.thumb.png.1675b8106050922985bce6e68bdd2d00.png

Dowody:

942746143_Beztytuu.thumb.png.6ba774fcbdf00c19d7b0b05578d6ac9f.png

• Haha 6
  • Wow 1
  • Wrr 2
  • I love it 1
Posted

Ziomuś odróżnij sobie najpierw te dwa światy czyli serwer arena 1vs1 i osobno komentarze pod profilem i wtedy składaj skarge, a wgl co mają komentarze pod profilem z adminem na serwerze ? xD daj mi ss'y jak cię wyzywałem na serwerze wtedy ta skarga będzie adekwatna do sytuacji.

• Like 1
Posted

Tu muszę sie wypowiedzieć bo znam dana osobę która pisze skargi, jest osobą która wiecznie pisze skargi bez sensu. Do tego co ma życie prywatne do forum, jak by na forum obraził to by było co innego. Skarga odrazu do kosza skargowiczu! 

• Like 1
  • I love it 1
Posted

Odrzucam skargę, jak już pisałem Ci na pw "Nie biorę pod uwagę rzeczy ze steam i prywatnych rozmów". To wasza sprawa i nie mi ją rozwiązywać dopóki nie dzieje się to na arenie :)
ps. Grabuś jest chol*rnie bystry.

Pozdrawiam, hot man.

• Like 7
  • 4 years later...
Posted

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.