Kaśka Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Nick: havana` Imię: Kasia Wiek: 15 Staż na serwerze: Jeszcze nie mam, ale na pewno będzie wielkiii. ( chyba, że beta testy się wliczają ale nwm ) Doświadczenie: dobre Znajomość AMX [0/8]: 5 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: Z racji tego, że bardzo lubię grę na tego typu serwerach, składam podanie na admina. Serwer jest nowy, i po świeżo wykupionej reklamie będzie sporo cheaterów, jak i osób które nadużywają mikrofonu, bądź denerwują innych graczy. Myślę, iż kolejna posada nie sprawi mi najmniejszego problemu, a moje plany są takie, aby wam pomóc. Posiadasz mikrofon?: TAK Kontakt: PW \ STEAM \ TEAMSPEAK STEAM: havana` | STEAM_0:0:91058614 Akceptujesz regulamin admina?: TAK Akceptujesz regulamin serwera?: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Nie wiem czy masz 20h, ale to nieważne. Jestem na Tak, dlatego, że jesteś już adminką Bf2 oraz redaktorką, a admina na JB chyba jeszcze niema. Pamiętaj aby nie olewać innych ról :D Miłego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Nie wiem czy masz 20h, ale to nieważne. Jestem na Tak, dlatego, że jesteś już adminką Bf2 oraz redaktorką, a admina na JB chyba jeszcze niema. Pamiętaj aby nie olewać innych ról :D Miłego dnia. Oczywiście, że tak. Na pewno ogarniesz, godziny w tym momencie nie mają nic do rzeczy. Pozdro :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 14, 2015 User Share Posted January 14, 2015 na Tak ale nie spinaj sie tak jak cus komus nie wyjdzie ;* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Na tak powody UP nic dodać nic ująć :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Nie wiem czy masz 20h, ale to nieważne. Jestem na Tak, dlatego, że jesteś już adminką Bf2 oraz redaktorką, a admina na JB chyba jeszcze niema. Pamiętaj aby nie olewać innych ról :D Miłego dnia. Tak jak up. Ps.Havana zaczniessz mi odpisywać ?! -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jak najbardziej na tak ! +Ogarnięta +Steam +Pełnisz jedną rolę , dobrze się spisujesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Naaa tag xd Ogarnęta, mądra, miła itd :D ^_^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Jastem za przyjeciem na okres probny. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 14, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 14, 2015 Yes i to starczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts