SoNiC Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Nick oskarżyciela:SoNiC *_^ # Nick oskarżonego:Nafurany Adan IP lub SID oskarżonego:STEAM_0:1:35251597 Przebieg sytuacji:Gramy, gdy nagle wszedł na serwer to się ucieszyłem ponieważ z tego co mi wiadomo to adan ma admina, więc zaczołem mu zgłaszać osoby łamiące regulamin na u@ ale adan nic nie robił tylko leciał w najlepsze staty nie sprawdzał [email protected] wchodzili na TXT rzucali He 1/1 na dust_long które jest zabronione i adan nic nie robił nawet po około 3 zgłoszeniach na u@ nadal leciał w najlepsze, na demku niestety zdążyłem nakręcić tylko jak adan leci w najlepsze staty a He 1/1 rzucają po mapie.Myślę że zostanie mu nadane ostrzeżenie lub upomnienie. Dowody:http://speedy.sh/57h6c/regulamin.dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Tak to jest denerwujace nie tylko na tym serwerze jak admini nie wykonują swoich obowiązków - mam range? - to mam obowiązki. A nie tylko - rank, fragi, exp do przodu. Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 He klas premium nie sa zabronione na takich mapach . Pisalem Txt ban jak bys nie widzial szkoda ze demka nie ma nastepnym razem nakrec. Ps.Na tym co txt byly a he to 2 inne mapy ;) Wtedy co txt gosc na gale patrzyl to 2 rundy gralem i mapa sie skonczyla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Ale jeżeli jest 1/X to jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Dlaczego HE klas premium nie są zabronione na takich mapach ? Przecież to bezsensu jest . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Powiem wam tak HE nie jest zabronione bo to jest przywilej klasy MegaPremium. Jedyne co jest zabronione to kupowanie HE na 1/1 z HE. A co do Nafurowanego Adan to tak. Jak dostajesz zgłoszenie na u@ to kończysz rundę i wbijasz na SPC i obserwujesz ( Nie możesz sobie olać zgłoszenia na u@ ), jeżeli nie rozumieją co do nich mówisz wlepiasz bana i koniec. Bo jeżeli masz to gdzieś to no to wiesz co się stanie z twoim adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 TomeK ale jeżeli klasa premium ma 1/x z he a gramy na małej mapie np. long to jest tak samo zabroniony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 13.Zakaz kupowania HE ze sklepu w momencie posiadania przedmiotu lub klasy [1/x]HE Jasno w regulaminie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts