Nikko Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Nick:Nikko Imię:Nikodem Wiek:16 Staż na serwerze:kilka godzina ale dobrze mi sie gra Doświadczenie:duże wiele razy byłem adminem na serwerach Znajomość sourcemoda [0/10]:8/10 Czy byłeś/aś już adminem?:tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4h dziennie Dlaczego Ty?:Ponieważ bardzo zainreresował mnie wasz serwer i chcę coś pomóc Posiadasz mikrofon?:tak Kontakt:[email protected] SteamID: STEAM_0:0:455649702 Posiadasz konto prime?:tak Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak Akceptujesz regulamin forum?:tak Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?:tak
Deserved Sym3trycznY. Posted March 16, 2019 VIP Donor Deserved Posted March 16, 2019 Na tak +/-wiek +sm +ogarnięty -gt -konto pod podanie Potrzebni są admini.
Owner Dudnes Posted March 18, 2019 Owner Posted March 18, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts