Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Herszt

błędy adminów.

Recommended Posts

Kwestia niesłusznego bana zostanie rozwiązana lecz czekamy na demko od Blondassa . 
kwestia UWAGI to stracony caaaaalutki dzień ponieważ mam NIESŁUSZNEGO bana a VIP leci ;) więc 
w ramach rekompensaty kto mi zwróci ten dzień VIPa ;) 

JAK MAM BYĆ NATRĘTNY JAK H.A.N to proszę bardzo ;) 

Czekam na dopowiedzi

Widzę, że uwziąłeś się na Hana bo niemasz z nim dobrych kontaktów, niespamuj tematami.

Przepraszam za wyrażenie ale  Po chuj załozyłeś ten post? dział to odwołanie od bana.

Przy okazji, Han jest fajny a to że nie masz z nim dobrych kontaktów to Wasza prywatna sprawa.

I nie obrażaj go w miejscu publicznym bo on również zrobi to samo tylko z mocniejszą siłą

Człowieku ja już dwa tygodnie premki nie mam bo mi znikła i nie narzekam jakoś... zdarzało się że ludzie czekali dłużej na rozpatrzenie demka więc nie wiem po co ten temat

Człowieku ja już dwa tygodnie premki nie mam bo mi znikła i nie narzekam jakoś... zdarzało się że ludzie czekali dłużej na rozpatrzenie demka więc nie wiem po co ten temat

Dla spamu :)

Przy okazji, Han jest fajny a to że nie masz z nim dobrych kontaktów to Wasza prywatna sprawa.

I nie obrażaj go w miejscu publicznym bo on również zrobi to samo tylko z mocniejszą siłą

Przy okazji to gdyby Han postąpił tak jak napisałeś to głupio by się zachował :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Przy okazji to gdyby Han postąpił tak jak napisałeś to głupio by się zachował :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Sorry, to miało zabrzmieć co byś zrobił jak on by tak postąpił :P

Przepraszam za spam *.* 

Nie wiem w czym moją natrętność tu zauważyłeś, i nic szczerze do Ciebie nie mam, a to że zrobiłem Ci ssy wcale nie świadczy że się na Ciebie uwziąłem. 

A wasze przemyślenia co do mojej osoby zostawcie dla Siebie, chociaż miło czytać takie rzeczy, ale od tego są inne tematy ^^ 

Pozdro, Han

Ja również nic nie mam do Ciebie . i nie sądzę że się uwziołeś HAN . bo tak nie jest ;)  ssy które zrobiłeś traktuje jako sprawdzenie bo masz jak największe prawa do tego . ale chodzi mi tu o sam fakt że przy twojej obecności dostałem kolejnego bana od blondassa ;) a przecież na u@ widzicie to obaj ;)  

Pozdrawiam i nie wywołujmy konfliktów ;) HAN :* ;)

Crizus...

Czasami w głowie robi mi się mętlik, zastanawiam się ile Wy tak naprawdę macie lat? Czas wziąć się w garść. Zamykam, gdyby czerwoni chcieli coś dodać, to otworzą.

• Like 2

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: no comment

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Owner

Vipa przedłużę Ci o jeden dzień. Wyślij mi na pw, na co jest dodana usługa. Pingwin jeżeli dobrze pamietam to problem z twoim premium rozwiązaliśmy, no chyba ze się nawaliłem i nie pamiętam. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.