Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:  Lidia 

Nick admina banującego:  mayor

Data/Mapa: Cache   15.03.2018, około godziny 18

SteamID: STEAM_1:0:457597983

Serwer (mod):  FFA              

Opis sytuacji: Grałam sobie na mapie de_cache , dobrze mi szło ale nie gram na żadnych wspomoagaczach. Po jakimś czasie dostałam bana permanentnego z powodem: ładne masz imię

Wycinek z konsoli:  Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

• Deserved
Posted
  • Z Side A na Side B przebiegasz całą mapę nie sprawdzając ani jednej miejscówki.
  • Wychylasz na typów co chodzą na shift i ich nie słychać.
  • Movement masz bot nie wspomnę o technice samej gry.
  • Akcja w mainie na rundzie pistoletowej to nie wyglądało na czystą akcje. 

Jeżeli UBTeam przyzna ci unbana to okej, ale jak dla mnie to jesteś bobem z jakimś syfem XD Niech się dzieje wola nieba! 

@ AVE GraBeK możesz czynić honory :)

Posted

1 z side a na b przebiegam nie sprawdzając nic bo to serwer ffa i wiem że wiekszosc pozycji jest odpuszczona a pozatym zauważyłam że antyterroryści grali prawie że tylko na B

2 Wychylam na typów co chodzą na shift a ich nie słychać bo jednak sprawdzam te najwazniejsze pozycje

3 Wypraszam sobie, mój movement nie jest aż taki zły ,a poza tym to nie jest argument do tego że mam wspomagacze

4 Gram długo w csa i potrafię strzelać :) to że zrobiłam 5 czy 4 zabójstwa nie świadczy o wspomagaczach

to że jestem dziewczyną nie znaczy że nie potrafię grać w gry komputerowe

Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.