Sebu3 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Nick oskarżyciela: Sebu Nick oskarżonego: Biore Jaram kaszle [t] * IP lub SID oskarżonego: nie istotne Przebieg sytuacji: Biore jaram kaszle w swoim profilu podaje (wedlug niego swoj steam) postanowiłem napisać do niego na steam dlaczego gra na n's skoro ma steam i przez to niedostał admina. Prawdziwy [P]yton o tym samym SID odpisał mi, że nigdy nie był na Katujemy.eu i możecie do niego napisać, SID sie zgadza nick tez gry lvl steam się zgadzają. No BioreJaramKaszle porządnie sobie nagrabiłeś tym steam. Od prawidziwego pytona [P]yton : ,, Jeśli mogę , żądam odszkodowania w celu pozbawienia jego rangi redaktora". Dowody: http://scr.hu/50i1/mocrc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PytonPl Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Witam. Specjalnie sie zarejestrowałem, aby zobaczyć co powie ten pan. Wielkie dzięki dla Seby, że mnie powiadomił o podszywce. Jeśli ktoś chce dowodów, że ja jestem tą osobą pod którą sie podszywa użytkownik to niech pisze na steam. Prosiłbym od razu o ukaranie tego pana. Pozdrawiam, Pyton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 BioreJaramKaszle - Przykro mi ale takiej osoby nie możemy trzymać w team, a tym bardziej w redakcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 14, 2015 Owner Share Posted January 14, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zdegradowany, dziękujemy za informacje Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts