........ Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Twój nick: ... Nick admina banującego: Egzorcysta Data/Mapa: cache SteamID: STEAM_0:0:160582247 Serwer (mod): FFA Opis sytuacji: po rundzie w której zabiłem kilku przeciwników z mp9 dostałem bana za "wh + aimlock" i zastanawiam się co kierowało adminem podczas dawania mi bana Wycinek z konsoli:
VIP MenT0S- Posted March 14, 2019 VIP Posted March 14, 2019 @ Egzorcysta zapoznaj się i rozpisze demko z gry.
Egzorcysta Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Nie dostałeś bana za jedną akcję ale rozpisze demko jak już będę w domu. 1
Egzorcysta Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 (edited) A więc rozpisane demko na wstępie powiem że dla mnie typ jedzie na oczywistym wh ewentualnym aimlocku/trigerze ^^. Z mapki na której dostał bana czyli cache 13.03.2019. *02:05 - Jakim cudem wiedziałeś, że typek jest w wentylach (a ciągle sprawdzałeś to miejsce jakbyś wiedział, że ktoś tam jest) ten typ nie wydał z siebie żadnego dźwięku, a ty go nawet przez sekundę nie widziałeś. A teraz z drugiej mapki tego samego dnia czy na mirage 13.03.2019 (mapka przed banem). *00:49 - Ładne wyczekanie jak wyjdą na site A, poczekanie aż przeciwnik będzie wychylony. *01:32 - Szybka ucieczka przed wcelowanym typem xD. *01:36 - widziałeś na wh, że poszedł to sobie nagle zmieniłeś pozycje hah. *04:57 - Aimlock? (jakoś dziwnie na ułamek sekundy zatrzymał ci się celownik na głowie). *06:05 - Ale fajnie wychyliłeś akurat jak on się wychylił ^^. *06:19 - Niby zwykły kill ale mogła to być też zaleta jakiegoś do dupy trigerra (źle skonfigurowany na scope). *07:00 - Powiem, że bardzo ładnie mnie mierzyłeś digielkiem przez drewno :). *08:35 - Jak dla mnie GWOŹDŹ do trumny oczywiste wh na typa z AWP ładniusio się wcelował :3. *08:41 - ? jak otóż odpowiem wam prosto WH ładnie celowałeś w typa (przed tym jak na niego wychylałeś) z AWP do samego jego zabicia jakieś 3 akcje wh przy jednym zabójstwie. *10:53 - Aimlock przez smoke spray idealny w ciałko ^-^. Moim zdaniem wystarczające dowody na wspomaganie widzenia zapewne gdybym do końca obejrzał demko z mirka to by się tu znalazło jeszcze parę punktów :D. Edited March 15, 2019 by Egzorcysta błąd w słowie, usunięcie powtórzonego slowa
Deserved mayor Posted March 15, 2019 VIP Donor Deserved Posted March 15, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts