Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: ...

Nick admina banującego: Egzorcysta

Data/Mapa: cache

SteamID: STEAM_0:0:160582247

Serwer (mod):  FFA                             

Opis sytuacji: po rundzie w której zabiłem kilku przeciwników z mp9  dostałem bana za "wh + aimlock"  i zastanawiam się co kierowało adminem podczas dawania mi bana 

Wycinek z konsoli:

Zrzut ekranu (175).png

Zrzut ekranu (173).png

Zrzut ekranu (171).png

Posted (edited)

A więc rozpisane demko na wstępie powiem że dla mnie typ jedzie na oczywistym wh ewentualnym aimlocku/trigerze ^^.

Z mapki na której dostał bana czyli cache 13.03.2019.

*02:05 - Jakim cudem wiedziałeś, że typek jest w wentylach (a ciągle sprawdzałeś to miejsce jakbyś wiedział, że ktoś tam jest) ten typ nie wydał z siebie żadnego dźwięku, a ty go nawet przez sekundę nie widziałeś.

A teraz z drugiej mapki tego samego dnia czy na mirage 13.03.2019 (mapka przed banem).

*00:49 - Ładne wyczekanie jak wyjdą na site A, poczekanie aż przeciwnik będzie wychylony.

*01:32 - Szybka ucieczka przed wcelowanym typem xD.

*01:36 - widziałeś na wh, że poszedł to sobie nagle zmieniłeś pozycje hah.

*04:57 - Aimlock? (jakoś dziwnie na ułamek sekundy zatrzymał ci się celownik na głowie).

*06:05 - Ale fajnie wychyliłeś akurat jak on się wychylił ^^.

*06:19 - Niby zwykły kill ale mogła to być też zaleta jakiegoś do dupy trigerra (źle skonfigurowany na scope).

*07:00 - Powiem, że bardzo ładnie mnie mierzyłeś digielkiem przez drewno :).

*08:35 - Jak dla mnie GWOŹDŹ do trumny oczywiste wh na typa z AWP ładniusio się wcelował :3.

*08:41 - ? jak otóż odpowiem wam prosto WH ładnie celowałeś w typa (przed tym jak na niego wychylałeś) z AWP do samego jego zabicia jakieś 3 akcje wh przy jednym zabójstwie.

*10:53 - Aimlock przez smoke spray idealny w ciałko ^-^.

Moim zdaniem wystarczające dowody na wspomaganie widzenia zapewne gdybym do końca obejrzał demko z mirka to by się tu znalazło jeszcze parę punktów :D.

Edited by Egzorcysta
błąd w słowie, usunięcie powtórzonego slowa
  • Deserved
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.