TheElektra Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Witajcie, dzis wam zaprezentuję kilka moim prac, nowych jak i starych. 2
Deserved Awika. Posted March 11, 2019 VIP Donor Woman Deserved Posted March 11, 2019 No no, dobry poziom tych prac! W większości miłe dla oka, leci +
Egzorcysta Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 fajnie schludnie i na temat ale ten chyba Avatar z napisem ecco poprostu nie... nie wiem co tam się stało ile piłeś a może cię zmusili lecz gdy widać, że używałeś efektów fajnych kolorów nic przesadzonego itd bla bla już się raz na ten temat wypowiadałem hah, to przy danym avatarze jakaś eksplozja wyskoczyła. To na tyle dla mnie fajne leci +
hania Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Pierwsze co się rzuca w oczy to gradient, potem gradient, następnie gradient a za gradientem gradient z cieniem 6000. Nie wygląda to dobrze, ale czasami pasuje. Na uwagę zasługuje ta praca: Jest po prostu ładna, nic jej nie brakuje.. Popracuj nad estetyką.. Będą z Ciebie ludzie!
Deserved Majstersztyk Posted November 9, 2024 Donor Deserved Posted November 9, 2024 Temat został przeniesiony do archiwum! Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts