Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie ostatnio myślałem i przeglądałem forum można wspomóc sieć i mam taka propozycje aby dodać specjalną range "sponsor" dla tych którzy wspomogą naszą sieć 

Opublikowano

Moim zdaniem, to dobry pomysł ale moje zdanie mało ważne, czekamy na decyzje czerwonych :)

Dobry pomysł, czekamy na wypowiedzi wyższych rang :)

Opublikowano

mało jest takich osób więc będą sie wyróżniać . pomysł dobty lecz zbędny ;) 

ale ranga SPONSOR będzie kojażyć się z sponsorem serwerów ( chodzi mi tu o sieć ) 

• Legenda
Opublikowano

Pomysł może i dobry, ale nie na tym etapie. Sieć jeszcze nie jest tak mocno rozwinięta i wiele osób nie wspomaga sieci, więc na tym etapie jest to zbędne. 

• Właściciel
Opublikowano

Sponsor? moim zdaniem odpada. Mało osób jest chętnych do pomocy, a jeżeli mowa o sponsorze to osoba, która systematycznie wspiera sieć a nie wyślesz raz sms'a za 11zł czy przelew 5zł i dostanie rangę na stałe. Można w sumie by bardziej dodać "Donator" - osoba, która wsparła sieć kwotą powyżej 20-30zł.

Opublikowano

Sponsor? moim zdaniem odpada. Mało osób jest chętnych do pomocy, a jeżeli mowa o sponsorze to osoba, która systematycznie wspiera sieć a nie wyślesz raz sms'a za 11zł czy przelew 5zł i dostanie rangę na stałe. Można w sumie by bardziej dodać "Donator" - osoba, która wsparła sieć kwotą powyżej 20-30zł.

Tak, Jestem za donatorem :)

Opublikowano

@ Ojciec, dzisiaj trzeba robić tak, żeby dostać oklaski, kto Ci będzie chciał dać 20 zł tak po prostu za nic. Ranga jak najbardziej zachęci, sam pomyśl... -_-
Także jestem za rangą Donator.

Opublikowano

Moje zdanie jest takie samo :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

• Właściciel
Opublikowano

Czyli ogólnie rzecz biorąc wszyscy są za Donatorem. Jutro przeprowadzę kilka zmian konserwacyjnych dotyczących forum jak i serwerów to między czasie dodam rangę.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja przyjęta

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.