Jump to content
Real Photos 2023 ×
Wielkie serce Katujemy ❤ ×
Mrowek

Propozycja rangi

Recommended Posts

Tak sobie ostatnio myślałem i przeglądałem forum można wspomóc sieć i mam taka propozycje aby dodać specjalną range "sponsor" dla tych którzy wspomogą naszą sieć 

Moim zdaniem, to dobry pomysł ale moje zdanie mało ważne, czekamy na decyzje czerwonych :)

Dobry pomysł, czekamy na wypowiedzi wyższych rang :)

• Owner

Sponsor? moim zdaniem odpada. Mało osób jest chętnych do pomocy, a jeżeli mowa o sponsorze to osoba, która systematycznie wspiera sieć a nie wyślesz raz sms'a za 11zł czy przelew 5zł i dostanie rangę na stałe. Można w sumie by bardziej dodać "Donator" - osoba, która wsparła sieć kwotą powyżej 20-30zł.

Sponsor? moim zdaniem odpada. Mało osób jest chętnych do pomocy, a jeżeli mowa o sponsorze to osoba, która systematycznie wspiera sieć a nie wyślesz raz sms'a za 11zł czy przelew 5zł i dostanie rangę na stałe. Można w sumie by bardziej dodać "Donator" - osoba, która wsparła sieć kwotą powyżej 20-30zł.

Tak, Jestem za donatorem :)

Moje zdanie jest takie samo :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

• Owner

Czyli ogólnie rzecz biorąc wszyscy są za Donatorem. Jutro przeprowadzę kilka zmian konserwacyjnych dotyczących forum jak i serwerów to między czasie dodam rangę.

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja przyjęta

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.