Mrowek Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Tak sobie ostatnio myślałem i przeglądałem forum można wspomóc sieć i mam taka propozycje aby dodać specjalną range "sponsor" dla tych którzy wspomogą naszą sieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Moim zdaniem, to dobry pomysł ale moje zdanie mało ważne, czekamy na decyzje czerwonych :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Moim zdaniem, to dobry pomysł ale moje zdanie mało ważne, czekamy na decyzje czerwonych :) Dobry pomysł, czekamy na wypowiedzi wyższych rang :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herszt Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 mało jest takich osób więc będą sie wyróżniać . pomysł dobty lecz zbędny ;) ale ranga SPONSOR będzie kojażyć się z sponsorem serwerów ( chodzi mi tu o sieć ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 13, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 13, 2015 Pomysł może i dobry, ale nie na tym etapie. Sieć jeszcze nie jest tak mocno rozwinięta i wiele osób nie wspomaga sieci, więc na tym etapie jest to zbędne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fexiu Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 dobry pomysł ale nie sponsor tylko Donator ponieważ sponsor źle się dla niektórych kojarzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Sponsor? moim zdaniem odpada. Mało osób jest chętnych do pomocy, a jeżeli mowa o sponsorze to osoba, która systematycznie wspiera sieć a nie wyślesz raz sms'a za 11zł czy przelew 5zł i dostanie rangę na stałe. Można w sumie by bardziej dodać "Donator" - osoba, która wsparła sieć kwotą powyżej 20-30zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Sponsor? moim zdaniem odpada. Mało osób jest chętnych do pomocy, a jeżeli mowa o sponsorze to osoba, która systematycznie wspiera sieć a nie wyślesz raz sms'a za 11zł czy przelew 5zł i dostanie rangę na stałe. Można w sumie by bardziej dodać "Donator" - osoba, która wsparła sieć kwotą powyżej 20-30zł. Tak, Jestem za donatorem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 A dla mnie to niepotrzebne. Osoba, która wspiera sieć robi to z własnej woli, a nie dla oklasków. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Wolał bym kogoś takiego jak "Donator". Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ James0v. ★ Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 @ Ojciec, dzisiaj trzeba robić tak, żeby dostać oklaski, kto Ci będzie chciał dać 20 zł tak po prostu za nic. Ranga jak najbardziej zachęci, sam pomyśl... -_-Także jestem za rangą Donator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippeR Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Jestem za rangą Donator :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Według mnie nie potrzebne tylko kolor jeden zajmie XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Sponsor? moim zdaniem odpada. Mało osób jest chętnych do pomocy, a jeżeli mowa o sponsorze to osoba, która systematycznie wspiera sieć a nie wyślesz raz sms'a za 11zł czy przelew 5zł i dostanie rangę na stałe. Można w sumie by bardziej dodać "Donator" - osoba, która wsparła sieć kwotą powyżej 20-30zł.Moje zdanie jest takie samo :) Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Czyli ogólnie rzecz biorąc wszyscy są za Donatorem. Jutro przeprowadzę kilka zmian konserwacyjnych dotyczących forum jak i serwerów to między czasie dodam rangę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja przyjęta Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 29, 2016 Donor Servers technician Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts