Smok344433 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Nick: Smok Imię: Patryk Wiek: 19 lat Staż na serwerze: Tydzień Doświadczenie: 3 lata gry Znajomość AMX [0/8]: 5.5 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłem AMXMODMENU opanowane (jeżeli to stosujecie) Dlaczego Ty?: Dlaczego ja ? Chciałbym rozkręcic dośc fajny serwer FFA , na którym nie widuje się przeważnie admina i dużej liczby graczy , zostając adminem starałbym się aby było jak najwięcej graczy na serwerze (np. reklamy). Zbyt długo nie gram na serwerze ale potrafie rozpoznac kto gra nielegalnie a kto nie, na pewno nie jestem przypadkową osobą na to stanowisko. Kontakt: Steam SMOK_95 STEAM: TAK Akceptujesz regulamin admina?: TAK Akceptujesz regulamin serwera?: TAk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 http://www.gametracker.com/player/Smok/80.72.41.213:27120/ GT nie jest aż tak złe, Jest steam, wiek. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioreJaramKaszle Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Jestem Na tak +Amx +Steam +Wiek +Forum nadrobisz +Staż :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Steam Wiek Doświadczenie Razi mnie tylko staż na serwie, i to ze wypowiadasz się ze rzadko admin jest, od kiedy dostałem admina nic innego nie robie tylko wchodze na serwer gdy ktoś gra. A i widziałem Cię może ze 3 razy, a na GT jest informacja że masz przegrane na serwerze niecałe 4h, trochę krotko jak na bycie adminem. Dodatkowo trochę na forum jesteś z nami krótko. Mimo to każdemu warto dac szanse, w Twoim przypadku tylko okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Ja jestem na NIE zostań z nami na dłużej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Osobiście jestem za, mało mamy aktywnych adminów na FFA,a lada moment zostanie wykupiona reklama i serwer zaświta cziterami :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Steam Wiek Doświadczenie Razi mnie tylko staż na serwie, i to ze wypowiadasz się ze rzadko admin jest, od kiedy dostałem admina nic innego nie robie tylko wchodze na serwer gdy ktoś gra. A i widziałem Cię może ze 3 razy, a na GT jest informacja że masz przegrane na serwerze niecałe 4h, trochę krotko jak na bycie adminem. Dodatkowo trochę na forum jesteś z nami krótko. Mimo to każdemu warto dac szanse, w Twoim przypadku tylko okres próbny. Tak Jak kolega up Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 http://www.gametracker.com/player/Smok/80.72.41.213:27120/ GT nie jest aż tak złe, Jest steam, wiek. Jestem na tak. Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 13, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 13, 2015 Nie jest źle. Myślę, że można dać ci szansę. TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Ja popieram. Podanie napisane w miarę estetycznie, z godzinami na serwerze nie jest źle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts