Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Smok

Imię: Patryk

Staż na serwerze: Tydzień

Doświadczenie: 3 lata gry

Znajomość AMX [0/8]: 5.5 

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłem AMXMODMENU opanowane (jeżeli to stosujecie)

Dlaczego Ty?: Dlaczego ja ? Chciałbym rozkręcic dośc fajny serwer FFA , na którym nie widuje się przeważnie admina i dużej liczby graczy , zostając adminem starałbym się aby było jak najwięcej graczy na serwerze (np. reklamy). Zbyt długo nie gram na serwerze ale potrafie rozpoznac kto gra nielegalnie a kto nie, na pewno nie jestem przypadkową osobą na to stanowisko.

Kontakt: Steam SMOK_95

STEAM: TAK

Akceptujesz regulamin admina?: TAK

Akceptujesz regulamin serwera?: TAk

Opublikowano

Steam

Doświadczenie

Razi mnie tylko staż na serwie, i to ze wypowiadasz się ze rzadko admin jest, od kiedy dostałem admina nic innego nie robie tylko wchodze na serwer gdy ktoś gra. A i widziałem Cię może ze 3 razy, a na GT jest informacja że masz przegrane na serwerze niecałe 4h, trochę krotko jak na bycie adminem. Dodatkowo trochę na forum jesteś z nami krótko.

Mimo to każdemu warto dac szanse, w Twoim przypadku tylko okres próbny.

• Właściciel
Opublikowano

Osobiście jestem za, mało mamy aktywnych adminów na FFA,a lada moment zostanie wykupiona reklama i serwer zaświta cziterami :)

Opublikowano

Steam

Doświadczenie

Razi mnie tylko staż na serwie, i to ze wypowiadasz się ze rzadko admin jest, od kiedy dostałem admina nic innego nie robie tylko wchodze na serwer gdy ktoś gra. A i widziałem Cię może ze 3 razy, a na GT jest informacja że masz przegrane na serwerze niecałe 4h, trochę krotko jak na bycie adminem. Dodatkowo trochę na forum jesteś z nami krótko.

Mimo to każdemu warto dac szanse, w Twoim przypadku tylko okres próbny.

Tak Jak kolega up

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na PW:

Nick:

Hasło:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.