Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo, może tak zamienić modele na serwerze cs1.6 only dd2.
Jest taka fajna paczka, która zmienia skiny ct na niebieski dresik, a tt na czerwony dresik. 
Nie jestem jedyną osobą, której zdarza się pomylić wroga z teammat'em.
Nie wspomnę już o "dziwnych" hitboxach svipa.
Podsumowując, było by wszystko przejrzyste. Paczka ta nie obciążała by serwera. No i flex, bo ESL'owskie modele.

Aaa i zapomniałbym, paka z modelami jest łatwo dostępna w necie.

H9HG3IP.jpg

@ 666Apostol Jak dla mnie komentarz pod statystyki (brak argumentu i ta ironia ech:)), skoro na tych modelach grali najlepsi gracze (oni raczej nie mylili, tu chodziło o przejrzystość).

• Premium
Opublikowano

No jasne ze na nie, to jest właśnie część rozgrywki jak mylisz swoich z przeciwnikiem, za niedługo będzie plugin dzięki któremu będziesz słyszał i widział tylko swoich wrogów... 

Opublikowano

@ 666Apostol głupszego argumentu dawno nie widziałem. Odblokujcie tarcze bo to też jest część rozgrywki.

Oczywiście, że pomysł na plus, ponieważ faktycznie z modelem svipa po CT są problemy, a o jego widoczności w ciemnych miejscach to już nie wspomnę.

Opublikowano

Jak kogoś denerwują te modele, polecam cl_minmodels 1 i po kłopocie (jeśli chodzi o te svipa jakis abdul i gosc z matrixa) XD

Albo całkiem usunąć modele

Co do tych modeli nie jestem zbytnio przekonany, ale zobaczymy co powie reszta ;d

• Lubię to! 1
Opublikowano

Z jednej strony macie regulamin: l) Zakaz używania wszelkich modeli postaci prócz podstawowych i prześwitujących modeli (broni, granatów, kosy).
Z drugiej strony macie tą propozycje, gdzie jak wół go łamie. 

Jeżeli chcesz takie modele, to sobie nie wiem... je wgraj? Jeżeli mylisz modele w grze która ma na karku z 15 lat, to może czas się przesiąść?
Poza tym jakim inwalidą trzeba być, aby napisać: 

Cytat

"Jak dla mnie komentarz pod statystyki (brak argumentu i ta ironia ech:)), skoro na tych modelach grali najlepsi gracze (oni raczej nie mylili, tu chodziło o przejrzystość)."

Na tych modelach NIE GRALI gracze - nie mogli, jest to wbrew regulaminom aby grać na jakichkolwiek innych modelach niż Masona. To, że na tym filmiku widzisz modele ESL wskazuje tylko na to, ze miał je KOMENTATOR - a to, jakie On ma, to wywalone jajca dla społeczności CS. Od zawsze te modele są zaliczane jako wspomagające - wiele sieci mówi, że nie - z drugiej strony wiele mówi, że tak. Skoro u Was się za nie - ekhem: BANUJE:
a) Cheaty, komendy ułatwiające grę, skrypty, zakazane modele - PERM
To jak chcesz je wgrać na serwer? Chcesz dać UB każdemu, kto miał niedozwolone modele na SS? Kopać te wszystkie bany?

Ciemne miejsca na DD2: Ciemnia TT, Ciemnia CT, Górny trup. Wow. Dla 3 miejscówek warto zmieniać modele, sens! Może lepiej sobie wyregulować jaśność monitora aby nie być ślepym? Może lepiej wychodzić z PRE aby zabić w ciemnym miejscu? Może ustawić sobie HUD na 1 aby wyświetlał nick na środku ekranu jak najedziemy? Gdzie tam, lepiej iść na łatwiznę, spłakać jaka ta gra jest trudna i wgrać modele za które administracja banowała xD.

Do kosza z tym. Nie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ 71. No i co, że masz regulamin to jest luźna propozycja. Chyba wiadomo, że gdy ta paczka (zostałaby zaakceptowana) to regulamin zostałby zmodyfikowany :).
Nie chodzi tu inteligencie o zwykłe modele tt lub ct tylko svipa i vipa.
Czytając Twoje wypociny odnoszę wrażenie, że się wywyższasz piszesz "jakim inwalidą trzeba być", " Może lepiej sobie wyregulować jasność monitora aby nie być ślepym? " . Nie jestem ślepy, tak jak pisałem to jest zwykła propozycja ułatwiająca rozgrywkę.
" To jak chcesz je wgrać na serwer? Chcesz dać UB każdemu, kto miał niedozwolone modele na SS? Kopać te wszystkie bany? " - prawo nie działa wstecz <3
" Gdzie tam, lepiej iść na łatwiznę, spłakać jaka ta gra jest trudna i wgrać modele za które administracja banowała xD. " nie wiem gdzie wielce inteligencie płakałem, że gra jest trudna.
Jak napisałeś są to skiny wspomagające ale nie wnoszą impaktu, bo pomaga i tt i ct.

Opublikowano

ESP również wspomaga - wgrasz go dla CT i TT i będą mieli takie same szanse. Czy to przejdzie? Nie bo to cheat i wspomaga grę.
Tak samo jest z tymi modelami - skoro macie za nie perma (to nawet nie ban na 30 min), to nie widzę najmniejszej logicznej przyczyny dlaczego miałyby zostać wgrane. To tak jakbyś chciał preforsować masowe WH dla wszystkich i za pomocą takiej propozycji "zmodyfikować regulamin" - to jest absolutnie ten sam typ tematu. Pierwszy raz widzę temat w którym za posiadanie czegoś trzeba cierpieć.

Możesz wnieść o wgranie INNYCH modeli - spoko.
Możesz wpisać sobie cl_minmodels 1 - powinieneś mieć standardowego vipa.
Możesz podmienić pliki W SWOIM cs'ie na jakie tylko chcesz - wolno Ci, o ile nie łamiesz regulaminu.

Ale po cholerę ułatwiać grę czymś co nie powinno mieć miejsca na tym serwerze, bo nie rozumiem. To jest GRA - pixele, poziomu na DD2 nie macie TOP1 świat, nie trzeba jeszcze bardziej ułatwiaj rozgrywki - Ty chyba nie widziałeś SMOKE na niektórych serwerach, tam to by się przydało ułatwienie. W przypadku gdy prawo nie działa wstecz, bany za modele są hipokryzją (o ile propka przejdzie xd) - sad but true, nie okłamujmy się.

Co do płaczu - jeżeli masz problem z ustawieniami serwera, bo jest "za ciężko" - zauważyć/trafić/znaleźć/zabić itp, to w moim odczuciu "płaczesz" - wyrzucasz swoje żale, narzekasz, szukasz dziury, próbujesz zniwelować źródło problemu i tak dalej, mocno rozumiem znaczenie płakać w internecie. Jak Cię uraziłem to sorry, jest to słowo dla mnie jak każde inne, jak "spalony" nie oznacza terminu z piłki nożnej ani spalonego jedzenia.

Jak mówiłem - propka nie ma prawa bytu Z TYMI (bezpośrednio z tymi) modelami. 

Opublikowano

Szanuję Twoje zdanie, masz rację w wielu kwestiach, ale wspomnę jeszcze raz, to jest tylko luźna propozycja.(Nigdzie nie napisałem, że jest za ciężko.)

No i nie wkładaj modeli i wh do jednego worka

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.