Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Tobi

Nick admina banującego:Kwiatu

Data/Mapa:03.03.19

SteamID:STEAM_1:1:484614431

Serwer (mod): Only mirage                               

Opis sytuacji:Hejjo, pierwszy raz spotkało mnie coś na tyle dziwnego. Chciałem dołączyć do nowej sieci i na nowe serwery. Na serwerze z tej sieci 1v1 gra mi się bardzo dobrze, a i jest z kim porozmawaic. Miałem ochotę zagrać na Mirage, więc wszedłem na inny serwer z ów sieci, zagrałem zaledwie kilka rund po czym zostałem zbanowany bez żadnego wyjaśnienia, czy czegokolwiek. Strzeiłem chyba pare głów w jakiegoś administratora który wstał dzisiaj lewą nogą i po prostu się zdenerwował. Chwilę przed tym jak zostałem zbanowany na serwerze był inny gracz używający cheatów. Próbując usprawiedliwić admina Kwiatu, może po prostu po tych kilku strzałach i moim świeżym koncie uznał że tez jestem cheaterem i z miejsca mnie zbanował. Proszę o jak najszybsze wyjaśnienie sytuacji, alebowiem świeży start z banem na jednym z serwerów nie wygląda zbyt dobrze :D A chciałbym się stać częścią sieci Katujemy.eu 

Wycinek z konsoli:

• Haha 1
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Kwiatu

P.S Jakie ty oczekujesz wyjaśnienie przed banem? Skoro admin cię zbanował, widocznie podejrzewał u ciebie coś.

Dodatkowo admin banujący, nie ma obowiązku informować ciebie przed "Uwaga banuję cie za nielegalne oprogramowanie!"

Poczekaj na wypowiedź admina banującego. Tyle ode mnie.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Pierwsze Demko: 15:41 - 16:37 Link do demka:

801.gotv.pro/srv53362/auto0-20190303-154127-1228901486-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip

45:25 - Dobry prefy na typów na shorcie
48:53 - Dobry flick na typa w smoku
50:58 - Szybko do typa strzelasz w tym underze
52:07 - Dobry pref
53:40 - No dobry skan na b nie powiem
54:50 - No fajny 3 kille z dealga nie powiem

Drugie Demko: 16:37 - 17:29 Link do demka :

801.gotv.pro/srv53362/auto0-20190303-163718-2076943167-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip

3:43 - Dobry pref na gościu
5:32 - Jak byś widział że już podchodzi teraz shorta i idealnie się na niego wcelowujesz ale masz refleks żółwia i nie zabijasz.

Dużo tego nie mam bo długo tu se nie pograłeś. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego czasami masz refleks lepszy od profesionalnego gracza a czasami refleks żółwia, ale może się po prostu czepiam.

Opublikowano

1.Demo

(+)45:25 - Dobry prefy na typów na shorcie
(+)48:53 - Dobry flick na typa w smoku
(+)50:58 - Szybko do typa strzelasz w tym underze
(-)52:07 - Dobry pref
(+)53:40 - No dobry skan na b nie powiem
(-)54:50 - No fajny 3 kille z dealga nie powiem

2.Demo

(-)3:43 - Dobry pref na gościu
(+)5:32 - Jak byś widział że już podchodzi teraz shorta i idealnie się na niego wcelowujesz ale masz refleks żółwia i nie zabijasz.

Gościu do odstrzału, perfidne wh.

@ badBobas.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.