DrDree Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Nadal nie ma vip wpisalem haslo premium i vip sa na tym samym nicku i tym samym hasle premium klasa jest i dziala a vipa dalej nie ma HELP ! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioreJaramKaszle Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Hmm szczerze popełniłeś błąd bo mogłeś wpisać takie samo hasło jak masz do klasy premium i wtedy by ci działało. :) napisz do H@ na gg niech ci zmieni hasło lub ci niech doda vipa do premium . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrDree Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 Vip i premium mam na tym samym hasle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 11, 2015 Owner Share Posted January 11, 2015 Twój kod zwrotny został odrzucony. Źle wpisujesz kod lub go nie posiadasz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrDree Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 Pisze ze kod zostal juz uzyty a raz ankiete wypelnilem wczesniej vip wszedl ale go nie mam i teraz kolejny problem wlasnie sie zrobil pisze mi ze nie masz uprawnien do klasy premium a klase kupilem niecale 7 dni temu na 30 dni Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Napisz do mnie na GG jutro w godzinach popołudniowych, będę przeprowadzał prace konserwacyjne to między czasie rozwiążemy twój problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 13, 2015 Owner Share Posted January 13, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: `close Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts